Bitcoin 23 bin doları geçerken altcoin rallisi kapıda mı?

BTC, 47.000 doları geçerken tasfiyeler 400 milyon doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası hafta beklenmedik şekilde hızlı başladı. Hatta bu başlangıç dün geceden itibaren yaşandı. 45.000-46.000 dolar kritik derken BTC birden 47.000 doların üstüne kendini attı. Haftalık kapanış ise uzun süre sonra 46.000 doların üzerinde gerçekleşti.

Bitcoin’in fiyatı bu sabah 47.000$’ın üzerine çıktı. Bu fiyatlanma 2 Ocak’tan beri görülmüyordu. Oynaklık, son 24 saat içinde 410 milyon doların üzerinde tasfiye bırakarak piyasaya da zarar verdi. Short işlemler ciddi bir patlamaya neden oldu.

Lider kripto para birimi ilginç bir performans sergiliyor. Son günlerde piyasanın alışılmışın dışında hareket ediyor. Üst üste yeşil bir piyasanın oluşu önemli gelişmelere işaret. Kripto para birimi arka arkaya 7. yeşil güne girerken Bitcoin’in fiyatı istikrarlı bir yolda.

BTC’den son günlerin en iyi performansı geldi

Yazı esnasında BTC, 47.000$ civarında işlem görüyor. Ancak sabah erken saatlerde daha fazlasını gördü. Binance borsasında 47.650 dolar fiyatına ulaştı. Bu artışla birlikte, kripto para birimi son yedi gün içinde kabaca %13,5’lik bir artış gösteriyor.

Bitcoin, artan fiyatla beraber piyasa değerini neredeyse 900 milyar dolara taşıdı. Tüm olumlu gelişmeler şu an yaşanıyor. Aylık kapanışın olacağı bu hafta daha da önemli hale geldi. 50 bin dolar ise fazlasıyla konuşulmaya başlandı.

Artan piyasa oynaklığı son 24 saat içinde tasfiyeleri de ortaya çıkardı. 410 milyon doların üzerinde tasfiye edilmiş pozisyona yol açtığını belirtmekte fayda var. Coinglass’tan gelen verilere göre, en büyük tek tasfiye emri Bitmex’te gerçekleşti. 10 milyon dolarlık bir nominal değere sahip kalıcı bir BTC oldu. Beklenildiği gibi, tasfiye edilen pozisyonların neredeyse %80’i short’tu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin