BTC 2023 yılına geri yaptı: İşte yıllık kapanış…

BTC 2023 yılına geri yaptı: İşte yıllık kapanış…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kötü geçen bir yılın ardından Bitcoin ve türevleri için 2023 senesi başladı. Bugün hem aylık hem de yıllık kapanış gerçekleşti. BTC 2023 yılına giriş yaparak piyasada yaklaşık 14 senesini geçirmiş oldu.

Kripto para birimleri için 2022 yılı tam bir ayı dönemi oldu. Nerdeyse her gün farklı bir olayla geçen yıl geride kaldı. Çöküş hikayesi, hack saldırısı ve iflas gibi birçok haberi ay düzenli olarak duyduk. Kripto yatırımcıları ise artık yeni yıldan umutlu olmak istiyor. Yeni haftayla beraber nasıl bir yön olacağı topluluk tarafından takip edilecek.

BTC 2023 yılında yıllık kapanışı ise kimine göre beklentilerin çok uzağında yaptı. Piyasa yıl kapanışı için hiç olmazsa 20.000 doları hedefe koymuştu. Fakat bu seviyenin bir hayli altında bir kapanış oldu. Şimdi detaylara daha fazla göz atalım.

BTC 2023 yılına hangi seviyeden başladı?

2022 yılına ortalama 45.000 ile 50.000 $ arasında başlangıç yapan bir Bitcoin vardı. Ancak birden fazla çöküşün görüldüğü şiddetli bir yılın ardından %65 daha düşük bir şekilde sona eren 2022’de Bitcoin’in genel fiyat hareketlerini özetledi.

BTC 2023 yılının kapanışına gelmeden önce son zamanlarda az bir oynaklıkta kaldı. Kripto para birimi, 14 Aralık’ta 18.000 doları aşma girişiminin başarısız olmasından bu yana 16.000 ile 17.000 dolar arasında sıkışıp kaldı.

2022’nin son saatleri de herhangi bir fiyat sürprizi görülmedi. Bununla beraber Bitcoin 2023’e 16.500 dolar civarında takılıp kaldı. Analistlerin balinaların davranışlarına bağlı olarak varlığın daha da düşebileceğini iddia eden bazı endişe verici tahminleri olmasına rağmen, yeni yılın başlangıcı henüz damgasını vurmadı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin