BSC balinalarının en çok ilgilendiği meme coin belli oldu! Alım fırsatı olarak görüyorlar
BSC balinalarının en çok ilgilendiği meme coin belli oldu! Alım fırsatı olarak görüyorlar

BSC balinalarının en çok ilgilendiği meme coin belli oldu! Alım fırsatı olarak görüyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats tarafından paylaşılan verilere göre Dogecoin, BSC balinalarının peşinde olduğu coinler listesine geri döndü. BNB Chain olarak bilinen BSC (Binance Akıllı Zinciri), Ethereum ile uyumlu ve yatırımcılar arasında popüler olan çok sayıda kripto paranın temelini oluşturuyor.

Bu arada Dogecoin’de Korku ve Açgözlülük Endeksi “aşırı korku” bölgesine düştü.

DOGE, en iyi BSC yatırımcıları tarafından aranıyor

WhaleStats, BNB Chain’e sarılmış (wrapped) Dogecoin’in son 24 saat içinde en çok satın alınan BSC tabanlı tokenlerin ilk 10 listesinde tekrar ortaya çıktığını paylaştı.

Önde gelen meme coin; BNB, ETH, AAVE, USDC ve diğer beş altcoin ile birlikte bu listede yer alıyor. DOGE-BSC burada sekizinci sırada yer alıyor.

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1536634686574927872

Sarılmış kripto paralar, yerel olmayan bir Blockchain’de kullanılan ancak orijinal kripto paralarla 1:1 temelinde desteklenen tokenlerdir. Son zamanlarda, Binance Smart Chain’in oluşturucusu CZ, BSC’deki DOGE, XRP ve diğer altcoinler için varlıkların kanıtı sağladı.

Artık her kullanıcı, Binance’deki bu tokenlerin tamamen yedeklendiğinden emin olmak için bu cüzdanların içeriğini kontrol edebiliyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, BSC balinaları toplam 11.944.257 dolar değerinde Dogecoin tutuyor. Bu da portföylerinin %1,08’ini oluşturan 212.778.360 tokene eşdeğer.

BSC balinaları için diğer popüler altcoinler (ADA ve XRP), balina portföyünün %1,46 ve %1,32’sini oluşturuyor.

Birkaç saat önce, Dogecoin ayrıca işlem hacmine göre ilk 10 kripto para listesindeydi.

DOGE “aşırı korku” bölgesinde

@DogecoinFear hesabının Twitter’da paylaştığı yakın tarihli bir tweet’e göre, orijinal meme coin için Korku ve Açgözlülük Endeksi 13’e düştü, bu nedenle aşırı korku bölgesine girdi.

Bu genellikle DOGE’deki yatırımcıların son derece endişeli olduğunu gösterebilir. Ancak iyi bir satın alma fırsatı olarak yorumlanır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin