featured

BrickBlock ile Tanışın (ICO)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BrickBlock Nedir?

Brickblock projesi, kripto para birimlerini tedavüldeki para birimleriyle sorunsuzca ve şeffaf bir şekilde bağlanması için altyapı platformu oluşturan ilk projedir.




Brickblock; tüccarların, kripto para sahiplerinin ve kurumsal yatırımcıların portföylerini çeşitilendirmesini sağlayan bir platformdur. Kullanıcılara, dijital paralardan gerçek dünyadaki varlıklara kadar, örnek vermek gerekirse; düzenli temettü ödemelerine, ETF’lere ve Gayrimenkul Fonları gibi yatırım araçlarına yatırım yapma fırsatı verir. Bunlara ek olarak, Kripto Ticaretinde İşlem Gören Fonlara, yalnızca bir işleminizle size kripto paralar arasında çeşitlendirilmiş bir portföy önermektedir. Tüm bu işlemler için güvenli varlıklara erişmenizi sağlayacak eşsiz bir token alırsınız.

Fon Türleri

BrickBlock ticaret ekosistemi, gayrimenkul fonları (REF’ler), döviz ticareti yapan fonlar (ETF’ler), pasif kripto para ile işlem gören fonlar (CTF) ve aktif kripto para yönetilen fonlar (CMF’ler) için beş ayrı ticaret yapısına sahiptir.

Gayrimenkul Fonları

Mülk satın almak isteyen BrickBlock kullanıcısı, başlangıçta sadece bir fon yöneticisi tarafından aktif olarak yönetilen REF’lere yatırım yapabilecektir. Her bir fon, farklı bölgeler ve fiyat noktaları, net varlık değeri veya minimum yatırımlar arasında çeşitlilik sağlamak için farklı bir strateji veya odağa sahip olabilir. Başlangıçta, coğrafi odağı Almanya üzerinde olacak ve ardından Avrupa’nın geri kalanına, daha sonra küresel olacak. Daha sonra, platform kendini kurduktan sonra, gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO’lar) ve gayrimenkul kredisi dağıtımı eklenecektir.

Brickblok, Almanya’nın önde gelen avukatlarından aldığı danışmanlık hizmeti ile Almayan’nın içinde bulunduğu siyasi otoriteye entegre edilecek şekilde alt yapı çalışmalarında bulunuyor. Dr. Richter ve Axel Von Goldbeck tarafından sağlanan bu destek ile Küreselleşmenin ilk ayağı olan yerel düşünme için sağlam adımlar atılıyor. İlk dairenin satışı kasım 2017’de akıllı sözleşmelerle yapılması planlanıyor.

Gayrimenkul değerlerimiz üzerinde çalışmalar yapıyorken aynı zamanda tamamen tokenler ile oluşturulabilecek bir alım-satım platformu oluşturma çabasındayız. Dünya borsalarında işlem yapan Brokerlar genel anlamda koinlerin isimlerine ve ya işleyişine bakmadan tamamen kar odaklı çalıştıkları için token alış-verişi alt yapısı onlarında ilgisinin çekebilir. Bu yapıyı önce Avrupa pazarında daha sonra ise Amerika Pazarında işler hale getirmek istiyoruz.

Daha ilginç olsa da, güven tesis eden aracı kurumlar BrickBlock’un yönetim ekibinin onayı olmaksızın yeni ETF girdileri oluşturmak için ilave olanaklara sahip olacak. “akıllı bir sözleşme yapıyoruz, diğer tüm akıllı sözleşmeler buna dahildir. Kendisine güvenirsek, komisyoncu (broker) kendi akıllı sözleşmelerini platform üzerinde yapabilir.Gelecekte, yasal yapıları bir ETF ile tamamen aynı olduğu için, hisse senetleri ve diğer ticarete konu varlıklar eklenebilir. Gerçekte BrickBlock, sonunda dünyanın en büyük borsalarından biri haline gelebilir. Brickblock kurucusu Jakob, “Blockchain New York Menkul Kıymetler Borsası’nda olmak istiyorum” dedi.

Kripto para yönetim fonları

Brickblock’un en ilgi çeken özelliklerinden birisi, kendi coin fonunun yönetilebilmesi adına verdiği izin. KYC evrakları tamamlandıktan sonra, arka planda yapılan araştırmalarla birlikte Brickblock, broker’a kendi fonlarını yönetme yetkisi verir. Herbir fon kendi tokenini verirken, broker bu fonu istediği heryerde kullanabilir.

Akıllı sözleşmelere göre fon yöneticileri sizin için bir limit belirleyebilir. Her bir fon için minimum 10 jeton verilir, maximum jeton miktarı ise, fonun getiri oranına göre belirlenir. Fonu istediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz.

Fon yönetimi için başvurduğunuz süreçte, Brickblock size güvensiz hesap olarak bakabilir. Zaman içinde yapmış olduğunuz işlemlerle güven kat sayınızı arttırarak fon yönetiminize bir adım daha ilerlersiniz. Ticaret hacminizin artması için sizin bu platformda güven seviyenizin artması gerekir.

 

Pasif Coin Alım-Satım Fonları

Piyasaların speküle edilebilir olmasından dolayı, bazen kısa vadede kazanç için karar vermek güç olabilir. Birçok yatırımcı paralarını artık ICO çöplüğünden kurtarmaya ve hangisinin daha iyi olduğuna karar vermemek adına, yatırımlarını pasif indeks fonlarına aktarıyor. Brickblock burada kripto para yatırımcılarına pasif indeks fonları sunarken, bir yönetici olmadan ilk 10 kripto para birimine kolayca yatırım yapabilir hale gelmelerini sağlıyor.Burada yapılan işlemlerden Brickblock kar üzerinden belli oranlarda komisyon alarak yatırımcıların kar-zarar dengesini düşünerek işlem yapıyor.

BrickBlock Ekosistemi

BrickBlock ekosisteminde beş aktör var: kullanıcılar BrickBlock platformunda öz sermaye belirteçleri satın alıyor, broker-dealerlar altta yatan varlık varlıkları için likidite sağlıyor, bir “pazar oluşturucu” olarak hareket ediyor, dijital güvenlik fonu (DTF) fiziksel paylaşımları, emtiaları ve para birimleri, saklama memurları fiziksel varlıkların alındığını doğrulamakta ve noter tasdik etmektedir ve fon yöneticileri kullanıcı fonlarını ticarete tabi tutmaktadır.

Kullanıcılar için, BrickBlock platformu bir OTC masa gibi çok çalışır. İlk olarak, kullanıcı satın almak isteyen temel öğeyi seçer. BrickBlock’ın akıllı kontratı, broker-bayilerine “teklif için istek” (RFQ) yayınlayacak ve bundan sonra risklerini ve maruz kalmalarını belirleyecek, sonra bir fiyat döndürecektir. Kullanıcı altta yatırmayı seçerse, ETH’yi cüzdanından anlaşmaya kadar tutulacak akıllı bir sözleşmeye göndereceklerdir. Buradan broker satıcısı fiziksel varlığı dijital güven fonunun bir menkul kıymet hesabına gönderecek. Bir kez alındığında, emanetçi makbuzunu doğrulayacak ve noter tasdik edecek ve daha sonra bu bilgiyi kriptografi ile imzalanmış bir belge olarak blockchain’e kaydedecektir.

Hisse senedi alım satımıyla uğraşan herkes için bu işlem satın alma veya satma düğmesini tıklamak kadar kolay değildir. Geleneksel olarak yerleşim ve temizleme süreleri üç gün alır. Siparişinizi verdikten sonra, aracı kurum, siparişinizi gönderir ve karşı tarafınızla bir alışveriş yapmak için paralarınızı ayırır. İkinci gününde, bir takas odası fiyat, tutar ve ödeme yöntemini günlüğe kaydeder. Sonra sadece üçüncü günde ödeme ile ödemenin gerçek çözümü ve değişimi gerçekleşir. Günümüzün modern finansal piyasalarında üç gün neredeyse bir yüzyıl. BrickBlock sistemi takas ve yerleşim sürelerini 10-15 dakikaya indiriyor.




“Euroclear veya Interclear gibi büyük takas evlerine baktığınızda, yaptıkları, tokenization ile aynı şey. Aynı prosedür, ancak hükümet değil, özel şirketler. Tüm bu şirketler, varlıklarını gönderdikçe yapıyor, sadece dijital bir kayıt tutuyor. Yani, geleceğim için amacım, takas odasına başvurmaktır. Akıllı sözleşmelerle her şeyi otomatikleştirebiliriz. ”

Kullanıcı PoA madeni parayı elinde tuttuğu süre boyunca, fiziksel varlık dijital güven fonunda tutulacak ve müşteriye yönelik riski büyük oranda azaltacak ve karşı tarafın riskini sadece BrickBlock ile sınırlayacaktır. BrickBlock geçerse bile, DTF fonları şirket tarafından erişilemeyen bir müteselsil hesapta tutulacaktır.

Takım

BrickBlock Jakob Drzazga ve Martin Mischke tarafından kuruldu.

Jakob, geleneksel finans sektöründeki tecrübesiyle, şimdi blockchain’e adapte olan bir gayrimenkul geliştirme şirketi, eşi Martin ise endüstri veterinerliği uzmanı

Martin, havale ve uluslararası ödemeler için blok zincir tabanlı ödeme hizmeti sağlayıcısı olan Bitwala‘nın kurucularından ve eski CFO’su. Avrupa’daki Bitcoin başlatma kuluçka makinesi Bitcoins Berlin’in kurucularındandır. Martin, ayrıca, Almanya’nın en büyük fintech çalışma alanı olan Transistor’ı da yönetmektedir.

Akıllı sözleşmeleri zaten oluşturulduğunda, gerçekten büyümelerine izin veren danışma ekibi olacak. Tecrübeli danışmanları, BrickBlock’un işlevselliğinin her bir parçasını karşılamak üzere getirildi.

Holger Schlünzen, uzmanlaşmış bir aracı şirket olan CIIA® (Certified International Investment Analyst) sahibi olan ETF uzmanıdır. Onların ETF tekliflerini geliştirmelerine yardımcı olacak. Axel Von Goldbeck, tokenize edilmiş bir model kullanarak gayrimenkul yatırım fonlarının düzenleyici çerçevesine odaklanan bir Alman avukattır. Wolfgang Richter, finansal işlemler ve iş modellerinin geliştirilmesi ve yürütülmesi konularında uzun vadeli tecrübeye sahip bir iş avukatı ve ekonomistidir. Uluslararası bir hukuk firması olan DWF’de ortağıdır. Dr. Richter, paralel döviz yapıları geliştirdi ve son zamanlarda blockchain projelerini kripto para birimlerinde uzman olarak ele aldı; bilgiyi Gayrimenkul ve ETF’lerin simgeler haline getirmek için heyecanlandı.

 

TOKEN SATIŞI

Önümüzdeki ICO’sunda şirket, BBT (brickblock token)  simgelerini BTC, ETH ve LTC karşılığında toplayacak. BBT belirteçleri, platform tarafından kullanılan “gaz” Erişim belirteçlerini oluşturmak için İspat Kıymeti kullanacaktır. Broker bayi ve fon yöneticileri, fonlarını listelemek veya likidite sağlamak, yerleştirmeyi sürdürmek ve fonu kapamak için Erişim Belgelerine ihtiyaç duyacaklar. Her bir erişim simgesi 1 ABD Dolarıyla karşılaştırılabilir olacak.

Bloglarından

Toplamda 500.000.000 Brickblock Token (BBT) olacak.

Bunların:

Bu iki aşamada% 51 dağıtılacaktır

% 35, şirket kilitlemesinde en az üç yıl olacak

% 14’ü erken destekçilere, ödül programına ve kurucularına dağıtılacak

Brickblock 2 ağustosta başlayan yatırımlardan şimdiden 1 milyon dolar yatırım aldı.

Yaklaşan sonraki satış dönemi 11 Ekim 2017’de başlayacak ve 30 gün devam edecek.

İkinci crowdsale sırasında belirteçler aşağıdaki gibi olacak:

  1. hafta – 1 ETH için 800 token
  2. hafta – 1 ETH için 775 token
  3. hafta – 1 ETH için 750 token
  4. hafta – 1 ETH için 725 token

Hacimler, jeton satışının bitiminden iki hafta sonra dağıtılacak.

Martin Mischke;

Makalede yer alan tüm düzenleyici konular için Brickblock’un ekibi ve vizyonundan gerçekten etkilendim. Gelecek için belirlenmiş güçlü bir temelleri ve yasal güçlüklerle baş etmelerine yardımcı olacak mükemmel bir danışma kuruluna sahiptirler. Umarım platformu ileride müşterilerim için denerim. CMF ve CTF tekliflerini nasıl geliştirdiklerini görmek isterim. BrickBlock’ın platformu gerçekten de bir sonraki blokaj zinciri NYSE olabilir, onların becerileri ve onların arkasında duruyorlar ve kesinlikle crowdsale ICO’suna katılacağım.

Linkler;

web: brickblock.io/tr

facebook:  brickblock

twitter: brickblock


Sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.




Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin