Brezilyalı futbol kulübü ICO ile 20 milyon dolar kazanmayı amaçlıyor
Brezilyalı futbol kulübü ICO ile 20 milyon dolar kazanmayı amaçlıyor

Brezilyalı futbol kulübü ICO sayesinde 20 milyon dolar kazanmayı amaçlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brezilyalı futbol kulübü Avai Futeball Clube, bir ICO başlatıyor. Brezilyalı futbol kulübü ICO sayesinde 20 milyon dolar kazanmayı hedefliyor.

Brezilyalı futbol kulübü Avai Futeball Clube geçtiğimiz Çarşamba günü bir ICO yürütme planını açıkladı. B serisi futbol kulübünün başkanı Fransisco Jose Battistotti, kulübün Florianaolis ve Brezilya’daki tüm taraftarlarını, A serisinin “istikrarlı bir üyesi” olmak ve Copa Libertadores’a hak kazanmak için satışa katılmaya davet etti.

Brezilyalı futbol kulübü ICO ile 20.46 milyon token satacak

ICO aracılığıyla Avai, kulübün toplam ek tutarının yaklaşık %7’sini veya 1.54 milyon tokeni tutacağı belirtilirken kulüp toplamda 20.46 milyon token satacak. Tokenin her biri 1 dolardan hesaplanacak. Yükseltilmesi beklenen toplam miktarın 20 milyon dolar olduğu belirtilenler arasında.

Avai, 3 Ekim’de başlaması beklenen sembolik satışta SportyCo ve Blackbridge Sports ile birlikte çalışıyor.

SportyCo kurucularından Marko Filej şöyle söyledi:

Token satın alan taraftarlar, bu tokenleri maç biletleri ve ürün satın almak için kullanabilir.

ICO’dan asgari beklenen fon 8 milyon dolar olup bu rakamlara ulaşılmadığı takdirde, tüm fonlar yatırımcılara iade edilecek. Token satışı, 20 milyon dolarlık üst hedefe ulaşmayı başaramazsa, satılmayan tokenler yakılacak.

Bu adım, futbol dünyasındaki ilk kripto para adımı değil. Geçtiğimiz ay bir İtalyan futbol kulübünün kripto para ile satın alındığı, bir futbol kulübünün ise oyuncularına kripto para ile ödeme yaptığı bildirildi.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin