Brave Browser, kullanıcıları kendi Binance referansına mı yönlendiriyor?
Brave Browser, kullanıcıları kendi Binance referansına mı yönlendiriyor?

Brave’den beklenen özellik: Android kullanıcıları artık kripto para kazanabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brave, Android browser’ın yeni sürümünü (1.0.88) yayınladı. Böylece, tüm Brave kullanıcıları artık favori içerik oluşturucularına doğrudan akıllı telefonlarından kripto para gönderebilecekler. Bu özellik beta test aşamasında olduğundan, etkinleştirmek için Chrome Flag’larına erişilmesi gerekiyor.

Uzun zamandır beklenen özellik

Yeni Android sürümü sekmelere, yer imlerine ve tarayıcının ayarlarına kolay erişim sağlayan bir alt araç çubuğu (toolbar) içeriyor. Araç çubuğu, yukarıda belirtilen Brave Rewards (Ödüller) özelliğinin entegrasyonu nedeniyle BAT almak için de faydalı olacaktır. Yeni fonksiyon şu anda beta test aşamasında. İlgilenen kullanıcılar tarayıcıda Chrome Flags bölümünden (chrome: // flags) özelliği etkinleştirebilir.

Reklam izleyerek kripto para kazanmak

Brave Android’in üst düzey yazılım mühendisleri Sergey Zhukovsky, Brave Rewards’un (ödül) Android’e Q1 veya Q2’de geleceğini duyurdu. Ayrıca, Brave’in reklam sistemini Android ile entegre etmenin daha kolay olduğunu belirtti. Brave, 9 Mart’ta reklamlarını izleyen kullanıcılara BAT ile ödüllendirmeye başladı. Ancak, yalnızca tarayıcının geliştirme kanalındaki reklamları görmeyi tercih edenler yeni özellikten yararlanabiliyorlar.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comment

  1. Thank you for the terrific read. Expecting various other
    blog posts from you.

    Reply
  2. Enjoyable handle on the discussion, thanks a lots!

    Reply
Bizi Takip Edin