Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor
Brave Browser, yerleşik kripto cüzdan hizmetini başlatıyor

Brave tarayıcısına daha fazla cüzdan desteği geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün resmi Brave Reddit hesaplarından biri olan BATProject’de yayınlanan gönderiye göre Brave Nightly’de kripto para cüzdan desteğinin genişletileceği açıklandı. Brave Nightly, Brave tarayıcısının test ve geliştirme sürümü olarak biliniyor. Girişim, üç bölümlü pazarlama sisteminde içerik oluşturucularını, reklam verenleri ve izleyicileri BAT tokeniyle ile ödüllendiriyor.

Güncelleme, diğer kripto para cüzdanlarının, özellikle MetaMask’ın, BAT tokeniyle birlikte kullanılmasına olanak tanıyor. Tüm işlemlerde öncelikle, BAT için ortak bir cüzdan olan Uphold aracılığıyla müşteri (KYC) gereksinimi talep ediliyor.

MetaMask veya MyEtherWallet gibi diğer Ethereum cüzdanlar için destek eksikliği, tokenin kullanıma sunulmasından bu yana Brave topluluğu birimlerinin ortak bir şikâyet konusu oldu. Brave, kripto paranın kullanım durumu için Uphold’un sağladığı KYC servislerini oldukça önemsiyor.

CoinDesk ile konuşan Brave kurucu ortağı ve CEO’su Brendan Eich, KYC endişelerinin düzenleyici kaygılar nedeniyle öncelikli olduğunu belirtti.

Eich, Brave’in kişiler arası cüzdan desteği sağlaması düzenleyici engeline takılmayacağını ve toplumu ilerletmesi için iyi adım olacağını söyledi. Eich, cüzdan desteği eklemenin şirketi sorunlardan uzak tutarken benimsenmesine yardımcı olacağını iddia etti.

Cüzdan güncellemesi, Arjantin, Danimarka, İtalya, Kore ve Singapur da dahil olmak üzere 21 yeni ülke için hedeflenmemiş reklamların Nightly’de eklenmesinden birkaç gün yapılmış oldu.

coindesk

Siz de Brave browser kullanarak Bat bahşiş sistemi ile sitemizi destekleyebilirsiniz.

brave kph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin