12 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler
12 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler

Brad Garlinghouse: “Coinbase’in apolitik duruşunu takip etmeyeceğiz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto ödeme firması Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, büyük kripto borsası Coinbase’in iş yerinde apolitik bir duruş isteyen yeni politika değişikliğini takip etmeyeceklerini söyledi.

Coinbase şirkette siyaset yapmayı yasakladı

Coinbase’in büyük ilgi gören yeni politikası, çalışanlarının siyasi ve sosyal sorunlardan uzak durmalarını ve bunun yerine “dünya için açık bir finansal sistem” için çalışmaya odaklanmalarını gerektiriyor.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, yeni politikaları desteklemeyen çalışanlara “cömert” bir işten çıkış paketi bile sundu.

Garlinghouse: “Toplumsal sorunlar üzerinde sorumluluk sahibiyiz.”

Ripple CEO’su Garlinghouse, bir röportajda teknoloji firmalarının toplumsal sorunlar üzerinde çalışmaya katkıda bulunma yükümlülüğü olduğunu söyledi. Buna “üzücü bir gerçeklik” adını veren Ripple CEO’su, teknoloji şirketlerinin toplumdaki sorunları daha da kötüleştirdiğini ekledi ve yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Teknoloji şirketlerinin çözümün bir parçası olmaya eğilmek için bir fırsatı, aslında bir zorunluluğu, olduğunu düşünüyorum.

Garlinghouse, YouTube’un tüketicileri kripto “hediye” dolandırıcılıklarından koruyamadığını iddia ederek neden dava ettiğini de belirtti. Ripple CEO’su, firmasının yukarıda belirtilen meseleyi şirkete yardımcı olmayacağı için mahkemeye götürmesi gerekmediğini düşündü, ancak Garlinghouse teknoloji şirketlerinin katkıda bulundukları sorunların sahipliğini üstlenmeleri gerektiğine inanıyor.

Jack Dorsey: “Bu duruş kriptonun ruhuna ters.”

Coinbase’in yeni politika değişikliğinden kısa bir süre sonra, Square’den Jack Dorsey gibi birkaç kripto yöneticisi borsanın apolitik duruşu hakkında yorum yaptı ve bunun kripto para birimi endüstrisinin değerlerine ters düştüğünü belirtti.

Armstrong politikayı uygulamaya koyduğundan beri, çalışanların yaklaşık yüzde 5’ine tekabül eden 60 kişi şirketten ayrılmayı seçti. Bu kişiler arasında üst düzey yöneticiler de yer alıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin