Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

Blockparty ($BOXX) fiyatı, Bittrex listelemesiyle birlikte iki kat arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

$BOXX, dün Bittrex’ten yapılan ilan duyurusunu takiben %96,86 oranında şaşırtıcı bir yükseliş yaşadı. Bununla birlikte $BOXX, Bittrex tarafından alım satım borsasına eklenmesinden bu yana geçen 12 saat içinde yaklaşık 3 milyon dolarlık işlem hacmi gördü.

$BOXX, işlem hacminin büyük bir çoğunluğunu gerçekleştirdiği Asya borsası Upbit’te zaten daha önce listelenmişti.

$BOXX, Bittrex listelemesiyle en çok kazanan beşinci kripto para oldu

Pazardaki en çok değer kazanan beşinci kripto para, şu andaki seviyesi olan 0,30 dolara yerleşmeden önce dün 0,15 dolarlık bir artışla 0,38 dolarlık bir yüksekliğe ulaştı.

$BOXX tokeni, web sitesinde belirtilen hiçbir sahte bilet ve bot bulunmaması amacıyla Blockchain kullanan bilet tabanlı bir platform.

$BOXX fiyatındaki artış, projenin 6,8 milyon dolarlık piyasa değeri ve 6 milyon dolarlık 24 saatlik işlem hacmi sayesinde Coinmarketcap’ta #414 seviyesine yükseldi.

Bittrex’in hala yeni coin listelerini duyururken projeleri, kayda değer bir biçimde pompalama yeteneği var.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin