Borsanın iflas söylentileri KuCoin’in yerel tokeni KCS’nin düşmesine neden oldu!

Borsanın iflas söylentileri KuCoin’in yerel tokeni KCS’nin düşmesine neden oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasayı etkisini alan olaylar borsaları da ister istemez etkiledi. Dolaylı ya da doğrudan etkilerin gelmesi şirketleri sarstı. Bu konuyla ilgili şirketlerden her ne kadar açıklama gelse de yatırımcılar tedirgin oldu.

KuCoin borsasının yerel tokeni KCS, söylentilerin ardından düşüşü gördü. Büyük kripto para borsası bir iflas söylentileri seli ile karşı karşıya olduğu için KCS, son birkaç gün içinde durgun bir durumdaydı.

Salı günkü CoinMarketCap istatistikleri, KSC’nin fiyatının bir önceki haftaya göre yüzde 17,35 düştüğünü saptadı. Fiyat şu anda 8,88 dolardan işlem görüyor.

Bazı kaynaklara göre KuCoin, Terra’nın LUNA ve UST kripto para birimlerinin yanı sıra iflas etmiş kripto hedge şirketi Three Arrows Capital’a maruz kaldı.

KuCoin, 24 saatlik 927 milyon dolarlık işlem hacmiyle dünyanın en büyük beşinci kripto para borsasıdır. KCS, 870 milyon dolarlık piyasa değeriyle CoinMarketCap’e göre en değerli 50. dijital varlık.

KCS Haziran ayı %14 değer kaybına uğradı

KuCoin’in tokeni KCS, kurucusunun kripto para birimi değişiminin birçok rakibi gibi para çekme işlemlerini durdurmayacağına dair güvencelerine rağmen Haziran ayının son günlerinde zayıfladı.

KCS, yatırımcıların küresel makroekonomik koşullardaki değişikliklerden ve iflasın neden olduğu bir işten çıkarma dalgası ve operasyonel arızaların ardından diğer büyük kripto borsalarının bilançolarındaki zayıflıktan korkması nedeniyle bu ayın başlarında şimdiye kadar değerinin yüzde 14’ünü kaybetti. 

Geçen hafta, borsanın yerel tokeni, değerinin yaklaşık dörtte birini kaybetti. Mayıs ayının sonundan bu yana, KCS değerinin yarısından fazlasını kaybetti. Aralık 2017’deki rekor seviyelerinden ise yüzde 60’tan fazla düştü.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin