featured

Borsaların radarında Arbitrum var: İşte yeni listelemeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen haftanın sessizce öne çıkan altcoin’lerinden biri olan Arbitrum, yeni haftaya da hızlı başlangıç yaptı. Yeni Airdrop dağıtımı gelmesi ana varlığa pozitif yansıdı.

DeFillama verilerine göre, Arbitrum’un merkezi olmayan borsa (DEX) işlem hacmi son iki haftanın her birinde tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yükseldi. Son yedi gün içinde DEX işlemleri %32,41 artarak 4,34 milyar dolara ulaştı. 5 Mart ile başlayan haftada, Arbitrum’daki işlem hacmi 3,28 milyar dolara yükseldi.

Dönem boyunca, Arbitrum’da kilitlenen varlıkların toplam değeri %20’nin üzerinde arttı. Katman2 çözümü istikrarlı bir stablecoin akışı gördü.

Arbitrum yeni listelemelerle öne çıkıyor

Kripto türev borsası BitMEX, Arbitrum’u vadeli işlemlere açtı. Sadece 3 gün sonra yani 23 Mart’ta yapılması planlanan ve merakla beklenen Arbitrum Airdrop’undan önce vadeli işlem müjdesi geldi.

Bugün USDT marjinli bir Arbitrum (ARB) vadeli işlemler BitMEXZ borsasında başladı. Diğer yandan ARB sahipleri, Arbitrum One ve Arbitrum Nova’nın önemli kararlarını oylayacak.

20 Mart’ta resmi açıklamaya göre BitMEX, ARBUSDTM23 adlı yeni USDT marjinli Arbitrum (ARB) vadeli işlem sözleşmesini başlattı. Kullanıcılar, 20 Mart Pazartesi itibarıyla vadeli işlem sözleşmesi aracılığıyla merakla beklenen Arbitrum (ARB) belirtecine kullanabilecek.

Bir haberde az önce Binance’dan geldi. Lider kripto para borsası Binance, 23 Mart Perşembe günü Arbitrum’u listeleyecek. Binance ARB/USDT ve ARB/BTC paritesinde yatırımcıların işlem yapmasına izin verecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin