FED sonrasında devreye SEC girdi: Piyasaları çalkalayan Justin Sun sürprizi!

Borsaların çekişmesi henüz bitmedi: Justin Sun, BUSD’yi kullanmayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX sonrasında borsalar arasında çekişme başladı. Üstünlük kurmak isteyen kripto borsaları farklı kararlara imza atıyor. Yabancı kaynakların paylaştığı bir habere göre Justin Sun’un sahip olduğu Poloniex borsasında BUSD varlığına yer verilmeyecek.

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao Cuma günü kripto borsası Binance’in Industry Recovery Initiative’e (IRI) 1 milyar dolar daha BUSD tahsis ettiğini söyledi. Hareket, kripto topluluğundaki birkaç kişinin Twitter’da Binance’in kripto endüstrisi kurtarma fonuna veya IRI’ye olan 1 milyar dolarlık BUSD taahhüdüyle beraber geldi. 

Binance’ın hareketine Justin Sun’dan da destek geldi. Fakat sonrasında işler biraz daha karıştı. Sun, Poloniex hakkında önemli konuları paylaştı.

Justin Sun, Huobi birleşmesi ve daha fazlası

Tren kurucusu Justin Sun, Huobi ve Poloniex’in gelecekte birleşebileceğini söyledi. Yabancı bir haber sitesine verdiği röportajda Huobi ile birleşme ihtimali üzerinde durdu. Çin merkezli kripto muhabiri Colin Wu, Poloniex’in Huobi ile birleşeceğini tweetledi.

Sun’ın hem Poloniex hem de Huobi ile ilişkisi var. 2019’da, başlangıçta katılımını inkar ettikten sonra Poloniex’e bir yatırımı onayladı.

Diğer yandan Colin Wu tweet’inde önemli bir bilgiyi de paylaştı. Tron’un kurucusu ve eski CEO’su Justin Sun’ın sahibi olduğu Poloniex borsası, BNB Zincirinde (Binance Akıllı Zincir, BSC olarak da bilinir) çalışan stablecoin’lerin yatırılmasını ve çekilmesini durdurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin