Ether 2.0 mevduat sözleşmesinde yeni rekor geldi!

Borsalardaki Ethereum bakiyesi son 3 yılın en düşük seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin lider para biriminde olumlu ilerleyiş sürüyor. Hem fiyat tarafında hem yatırımcıların uzun vadeli varlık tutması Ether’i değerli kılıyor. Bunun yanında ağ üzerinde yapılan iyileştirmeler Ethereum’u üst seviyeye çıkardı. Son dikkat çeken detay ise Ethereum bakiyesi tarafında yaşandı. 

Son Ethereum değerindeki artışla birlikte, varlığın borsalardaki dengesi çeşitli faktörlerin etkisiyle düşüyor. Yatırımcılar merkezi borsalarda daha az ETH tutmaya başladı. Genellikle soğuk cüzdanlarda Ether miktarının fazla olduğu biliniyor. 

Glassnode tarafından bir veri paylaşıldı. Zincir üstü verilere göre, merkezi borsalarda tutulan Ethereum bakiyesi 14.042.589.584 ETH olduğu saptandı. Bu miktar son üç yılın en düşük seviyesine olarak dikkat çekti.

Ethereum bakiyesi merkezi borsalarda azalıyor

Ethereum bakiyesi merkezi borsalarda azalıyor

4 Aralık Cumartesi günü kanlı piyasanın yaşandığı zamanda da Ethereum topluluğu mal topladı. Her dip seviyeyi fırsat bilen kurumsal ve bireysel yatırımcılar alım yaptı. Toplanan varlıkların çoğunluğu ise uzun vadeli olarak tutulduğu saptandı. 

Merkezi borsalarda tutulan düşük ETH dengesi, piyasalar için kabul edilebilir bir seviyede. Para çekme işlemlerinin, talebe göre arzda bir azalmaya neden olduğu da biliniyor. Ayrıca ağ yükseltmeleriyle birlikte Ethereum tarafından ciddi bir iyileşme var.

Ethereum bakiyesi bu denli borsalarda düşmesinin altında Londra güncellemesi ve gelecek olan ETH 2.0’ın etkisi var. Uzun vadeli yatırımcıların varlıklarını farklı depolama yöntemlerine gittiği biliniyor. DeFi alanında ya da stake yoluyla getiri elde etmek için fonlarını kilitlediklerini gösteriyor. Çoğu merkezi borsa cüzdanı riskli olarak kabul ediliyor. Bu yüzden Ethereum bakiyesi daha güvenilir yerlerde tutuluyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin