Analist tahminleri 1000 $ 'a yükselirken Ethereum (ETH) 2020 zirvesini görüyor
Analist tahminleri 1000 $ 'a yükselirken Ethereum (ETH) 2020 zirvesini görüyor

Borsalarda tutulan Ethereum miktarı toplam arzın çeyreğine yaklaştı: Fiyat yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi borsalarda tutulan Ethereum miktarı 26,81 milyon ETH’ye ulaştı. CryptoRank platformundan gelen verilere göre bu miktar aynı zamanda Ethereum’un dolaşımdaki arzının %23,7’sini temsil ediyor. Bu miktarın çoğunluğu Coinbase (8,52 milyon ETH), Bitfinex (5,27 milyon ETH) ve Huobi (3,26 milyon ETH) üzerinde tutuluyor. Binance ve Kraken cüzdanları ise şu anda sırasıyla 2,95 milyon ETH ve 2,43 milyon ETH’ye sahip.

CryptoRank Platform ekibi bu verileri aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı.

Bitcoin yükselişe geçerse Ethereum fiyatı 400 dolara yürüyebilir

ETH bir kez daha 390 dolarlık direnç alanını desteğe çevirmeye çalışıyor. Ethereum, Bitcoin’in 12.900 dolar seviyelerinden 13.487 dolara geri döndüğü şu günlerde 390 dolar civarında işlem görüyor.

Bitcoin yükselmeye devam ederse Ethereum’un 400 dolara yürümesi yüksek bir ihtimal olarak öngörülüyor. Günlük ETH/USDT grafiği ETH için bir düzeltme ortaya koymasına karşın BTC’nin hamleleri bu düzeltmeyi geçersiz kılabilir.

BTC’nin hamlesi izlenecek

Bitcoin son dönemdeki en yüksek seviyesi olan 13.869 doları yeniden test edebilirse Ethereum bir kez daha 400 doların üzerinde işlem yapabilir.

29 Ekim Ethereum fiyat grafiği
29 Ekim Ethereum fiyat grafiği

Tüm Ethereum analizlerinde olduğu gibi, traderların ve yatırımcıların partiyi mahvedebilecek herhangi bir Bitcoin hamlesine dikkat etmeleri tavsiye ediliyor. Ek olarak, Bitcoin’in Ethereum’dan ‘sermayeyi emmeye’ eğilimli olduğu gerçeği göz önüne alınmalı.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin