Borsalarda Bitcoin çıkışı yaşanırken 44.500 seviyesi yeniden test edildi

Borsalarda Bitcoin çıkışı yaşanırken 44.500 seviyesi yeniden test edildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para biriminde son iki gündür pozitif bir oluşum var. Gelişmelere hızlı tepki veren Bitcoin, yeniden 44.000 doların üzerine çıktı.44 bin dolarlık fiyat seviyesini ziyaret ettikten sonra, geçtiğimiz gün bir miktar yükseliş trendi yaşadı. Ancak 44.500 dolardan red yiyen BTC, yeniden 42.300 seviyelerine geriledi.

BTC’nin fiyatı artış yaşarken uzun vadeli varlık sahipleri borsalardan çıkış yapıyor. Son günlere baktığımızda borsalardan önemli miktarda BTC çıkışı yaşanıyor. Borsalardan varlık çıkışı satışların azalacağı anlamına gelir. Ancak kısa vadeli satışların halen devam ettiğini görüyoruz. Kar alımları yatırımcılardan tarafından direnç bölgelerinde yapılıyor. 

Metriğin değeri yükseldiğinde, şu anda daha fazla BTC’nin borsalardan çıktığı anlamına gelir. Böyle bir eğilim, genellikle yükseliş eğiliminde gözükür. Çünkü  yatırımcılar genellikle paralarını hodling amacıyla kişisel cüzdanlarına çekiyor. Uzun süreli büyük çıkışlar balina birikiminin bir işareti olabilir.

Bitcoin için göstergeler ne anlam ifade ediyor?

Piyasanın en değerli varlığı, resmen araya sıkışmış durumda. 45.000 doların altında kalan BTC, bu bölgeyi aşamadı. 44.500 doları denese de üzerine çıkış gelmedi. Öte yandan, bazı göstergenin değeri düşük kaldığından, şu anda pek çok yatırımcının Bitcoin’lerini borsalardan çekmediği anlamına geliyor. Aşağıdaki grafikte Bitcoin’in borsa çıkışlarını gösterten bir eğilim var.

Bitcoin için göstergeler ne anlam ifade ediyor?

Grafikte de görebileceğiniz gibi, Bitcoin çıkış değeri son zamanlarda bir hayli yükseliş gösterdi. Bu, son birkaç gün içinde büyük miktarda para çekme işleminin gerçekleştiği anlamına gelir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin