featured

Borsalara karşı güven azalırken Huobi Token yüzde 13 yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX borsasının yaşadığı olaydan sonra merkezi şirketlere güven biraz daha azaldı. İflas bayrağını çeken borsa, bir zamanlar piyasanın en iyilerinden biri olarak gösteriliyordu. Şimdi ise yaşadığı çöküşle sadece kendisini değil, tüm borsaları etkiledi.

Borsalara karşı oluşan algıya ve bugün yaşanan düşüşe rağmen borsanın tokeni öne çıktı. Huobi Token, piyasaya karşı dik bir duruş sergiledi ve yüzde 13’lük bir performans gösterdi.

Küresel kripto piyasası, artan belirsizlik nedeniyle satış baskısına mağlup oldu. Bu arada, Huobi Token (HT) devam eden piyasa duyarlılığından ayrıldı. Ancak, HT fiyat artışına Justin Sun ve Huobi global tarafından yapılan son duyurular yön verdi.

Huobi Token’in artışını sağlayan faktörler

Huobi Global, yenilenen marka stratejisini duyurdu. Uzun süredir sessizliğini koruyan borsa, güvensizlik haf safadayken yeni bir marka  oluşumunu başlattı. Borsanın gidişatını Justin Sun destekleyerek açıkladı.

Justin Sun, düzenlediği basın toplantısında Huobi Global’in adının Huobi olarak değiştirileceğini duyurdu. Çince adı da yenilenecek. Bu, orijinal kurucu Li Lin’in adını kesmek için yapılacak.

About Capital Buyout Fund’ın geçen ay satın almasından sonra yönetim kurulunun aldığı ilk karar oldu. Huobi’nin ileride Karayipler bölgesinde bir varlık oluşturacağından bahsetti. Bu bölge, memnuniyet verici düzenleyici politikalara sahip sanal bir varlık merkezi olarak kabul ediliyor.

Güneydoğu Asya ve Avrupa bölgelerindeki yatırımlarını artırmak isteyeceğini de sözlerine ekledi. Kripto borsası, olası stratejik birleşme ve satın almaları araştıracak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin