Borsalara gönderilen Ethereum zirve yaptı –ralli mi geliyor?
Borsalara gönderilen Ethereum zirve yaptı –ralli mi geliyor?

Borsalara gönderilen Ethereum zirve yaptı – ralli mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Glassnode, Ethereum piyasasına giren daha fazla yeni yatırımcı ile birlikte çoğu kişinin ETH’lerini kripto borsalarına gönderdiğini bildirdi.

Popüler analitik sağlayıcısı Glassnode, daha fazla yeni kullanıcının ETH piyasasına girdiğini ve kripto borsalarına gönderilen ETH miktarının son yirmi dört saat içinde neredeyse yüzde 40 arttığını gösteren verileri paylaştı.

Borsaların Ethereum mevduatı yüzde 36,5 artt

Glassnode’un son tweet’ine göre, dijital ticaret platformlarına gönderilen ETH sayısı son 24 saatte yüzde 36,5’lik önemli bir artış gördü.

Rakam 539 bin 229’dan 735 bin 958’e ulaştı.

Bununla birlikte, analiz firması sıfır olmayan adreslerin sayısının yeni bir ATH’ye ulaştığını belirtti. Bu ETH adreslerinin miktarı şu anda 47.863.631’e ulaşıyor ve bugün yaklaşık 3.000 cüzdanlık bir büyüme gözlemleniyor.

CFTC başkanı’ndan ETH için övgü

Daha önce de belirtildiği gibi, CFTC (Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu) başkanı Heath Tarbet ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, en büyük ikinci blok zinciri Ethereum’a ve onun yerel kripto parası ETH’ye övgüde bulundu.

Tarbet, Bitcoin ve Ethereum’dan bahsederek bunları e-posta ve İnternet ile karşılaştırdı. Ona göre, Bitcoin yalnızca devrim niteliğinde iken Ethereum çok daha ileri gidiyor.

Ethereum ‘un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in CFTC başkanına herkese açık bir şekilde teşekkür etmek için Twitter’dan paylaşımda bulundu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin