boost
Boost VC 100 kripto girişimine yatırım taahhütünü yerine getirdi

Boost VC 100 kripto girişimine yatırım taahhütünü yerine getirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dört yıl önce Boost VC kurucularından Adam Draper ve Brayton Williams, önümüzdeki üç yıl içinde 100 Bitcoin ve kripto girişimine yatırım yapacaklarını belirtmişti. Bu taahhüt, girişim sermayesi şirketinin yüzüncü kripto girişimine yatırım yapması ile nihayet gerçekleşti.

Boost VC piyasadaki çalkantılara rağmen yatırım yapmaya devam ediyor

Başlangıçta planlanan sürenin üç yıldan biraz daha uzun sürmesine rağmen, elde edilen başarı, kripto endüstrisinin ilk birkaç yılındaki çalkantılı girişimlerine rağmen istikrarlarını sürdürmenin bir gösterisi niteliğinde.

Birkaç gün önce şirket, bir sonraki yatırım için beklentilerini dile getiren bir liste yayınladı:

Boost VC’de, 2012 yılından beri 75’in üzerinde kripto ile ilgili projeye yatırım yaptık. Ekosistem yükseliyor. Ancak yine de bulmacanın birçok eksik parçası var.

Ancak, California merkezli şirket şu anda 100’den fazla kripto yatırımı yaptığını iddia ediyor. Rapor, orijinal olarak yatırım yapılan bazı firmaların artık kripto ile uğraşmadıklarını ve bu nedenle listeden indirildiklerini gösteriyor.

Coindesk’e konuşan Draper şunları söyledi:

Hedefimiz, her zaman dünyanın açık finans sistemini inşa etmek olmuştur. 2017 yılında bunu nasıl yapacağımızı düşünmeye başladık ve şimdi de potansiyel inşa edilmeye başladı.

Son aylardaki coşkunun 2018 ayı piyasasının bir sonucu olarak azaldığını ancak daha önce de bu konuyla ilgilendiklerini belirtti.

Boost VC 300 bin dolarlık bir yatırım ile kurulmuştu

Forbes, 2013 yılında Boost VC’nin lansmanında, en az 300.000 dolarlık bir fonla Bitcoin şirketlerine yatırım yapmak için Boost Bitcoin Fonunun kurulduğunu bildirildi. Geçen ay Draper, Forbes’e şu ana kadar karşılaştıkları engellere ilişkin bir demeç verdi:

Düzenleyicilerin tüm bu yenilikler üzerinde kara bir bulut olacağını tahmin edemedim. Açık bazı basit kurallar olacağını umuyorduk ve sonrasında bunun üstesinden gelebildik. Ama sanırım, statükoya yapışmaya çalışan bir sürü eski ekol bankacılık lobisi bulunuyor. Bundan yıllar sonra hükümetler, bu geçişi fiattan kriptoya ne kadar iyi yönettikleriyle yargılanacak.

Bununla birlikte, Draper ve Boost VC iştirakçileri çok da tedirgin değiller. Ve hala Tribe 12 geliştirme merkezlerine katılacak yeni girişimlere kapılarının açık olduğunu dile getiriyorlar. Kriterleri karşılayanlar konut ve ofis alanı, girişimcilik eğitimi ve 100.000 dolara kadar bir kontrol ile ödüllendirilecek.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin