Bomba: Shiba Inu piyasaya kurtarmaya mı geliyor? Geri sayım!
Bomba: Shiba Inu piyasaya kurtarmaya mı geliyor? Geri sayım!

Bomba: Shiba Inu piyasaya kurtarmaya mı geliyor? Geri sayım!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), iki günlük büyük satışlardan sonra altcoin rallisine liderlik etmek için düşüş trendinden çıktı. Ralli sonrasında SHIB’in 22 Ocak’taki en düşük seviyelerinden %40’tan fazla arttığı görülüyor.

Shiba Inu kalkışa geçti

Ralli, SHIB’nin geri çekilmeden önce 0,00001704 dolardan 0,00002354 dolara yükselmesiyle sonuçlandı. Bu kazançlar sayesinde Shiba Inu (SHIB) 2021’in kripto kazanç tablosunda bir numara olan katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Polygon’u (MATIC) geride bıraktı.

Bu haberin yazıldığı sırada 0,00001962 dolara kadar geri çekilmesine rağmen, Shiba Inu’nun 10,7 milyar dolarlık bir piyasa değeri var ve bu da onu 15. en büyük kripto para birimi yapıyor. Polygon ise 10 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile Shiba’nın arkasında bulunuyor.

Uphold hamlesi etkiledi

Shiba’nın rallisi, düzenlenmiş, çok varlıklı bir dijital borsa olan Uphold’daki SHIB listesinden hemen sonra geliyor. Uphold, memecoin’i benimsemek için artan sayıda büyük ticaret platformlarının arasına katılıyor.

SHIB için fiyat tahmini

Shiba Inu, heyecanlı topluluğu sayesinde değer sunan bir proje haline gelirken (yaklaşan NFT, GameFi ve metaverse lansmanı ile), meme madeni para için bazı yükseliş tahminleri oldu.

Uzmanlar, Shiba Inu’nun 2022 projeleri başlatılırsa, sürekli deflasyonist olma baskısı ile birlikte SHIB’nin değerinin potansiyel olarak artabileceğini açıkladılar.

Altcoin piyasası Shiba önderliğinde toparlanmaya mı hazırlanıyor?

Önceki düşüşlerin aksine analistler SHIB’in büyümeye devam edebileceğini ve 2022’nin üçüncü çeyreğine kadar 0,000088 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. Analistlerin öngördüğü bu geri sayım tutarsa Shiba yatırımcıları için eski güzel günler geri gelebilir gibi görünüyor.

Ancak SHIB’in topluluk tarafından yönetilen ve elle tutulur bir projeyle faaliyette olmadığını belirtmekte fayda var. Dolayısıyla memecoin ekosisteminde tüm yatırımcıların ekstra dikkatli olmasını şiddetle öneriyoruz.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin