Bomba iş birliği: Memecoin tarihi imzayı attı! Dev anlaşma resmen başlıyor
Bomba iş birliği: Memecoin tarihi imzayı attı! Dev anlaşma resmen başlıyor

Bomba iş birliği: Memecoin tarihi imzayı attı! Dev anlaşma resmen başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para ödeme ağ geçidi NOWPayments, BABYDOGE’u Shopify ile entegre ettiğini açıkladı.

https://twitter.com/NOWPayments_io/status/1501166089509785604

175 ülkede 1 milyondan fazla işletme

Shopify ile sağlanan entegrasyon, memecoin açısından çok büyük bir iş birliği olarak görülüyor. Shopify, işletme sahiplerinin ürün veya hizmetlerini satabilecekleri bir e-ticaret platformu ve bu alanda dünyanın en büyüklerinden biri. Shopify, çevrimiçi işletme sahiplerine ödemeler, pazarlama, nakliye ve diğerleri dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunuyor.

Shopify tüccarlarının sayısı 175 farklı ülkede 1.000.000’den fazla işletmedir. Bu, artık hepsinin ürünleri veya hizmetleri karşılığında BabyDoge’u bir ödeme yöntemi olarak kabul edecekleri anlamına geliyor.

NOWPayments, büyüyen köpek temalı kripto para birimleri ve toplulukları için özel bir sevgiye sahip. Platform en popüler memecoin olan Shiba Inu’yu da destekliyor.

NOWPayments, 2019 yılında bir kripto para birimi borsa hizmeti olan ChangeNOW’un arkasındaki ekip tarafından kuruldu. Platformun misyonu, kullanımı kolay ve mevcut web sitelerine yerleştirilmiş bir kripto ödeme ağ geçidi sağlamak. NOWPayments, yatırımcılara çeşitli araçlar sunuyor: API, faturalar, bağış aracı, düğmeler ve ayrıca WooCommerce, ZenCart, PrestaShop, Opencart, WHMCS, Magento 2 ve diğerleri için eklentiler…

NOWPayments, 100’den fazla kripto para birimine destek ekledi ve platformla ilgili en iyi şey, düşük işlem ücretleri sunması olarak görülüyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin