Başkan Trump Silk Road kurucusu Ross Ulbricht’in cezasını af mı edecek?
Başkan Trump Silk Road kurucusu Ross Ulbricht’in cezasını af mı edecek?

Bomba iddia: Başkan Trump Silk Road kurucusu Ross Ulbricht’in cezasını af mı edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Başkanı Donald Trump’ın, ömür boyu hapis cezasını çekmekte olan ve şu anda feshedilmiş dark web pazar yeri Silk Road’un kurucusu Ross Ulbricht için bir af meselesini gündeme getirdiği söyleniyor.

Davayla ilgili belgeler inceleniyor

The Daily Beast’in Salı günkü haberine göre, Beyaz Saray danışma bürosu Ulbricht’in davasıyla ilgili belgeleri inceliyor. Konuyla ilgili bilgisi olan üç kişiye atıfta bulunan rapor, Trump’ın son zamanlarda davadan ve Ulbricht’in müttefiklerinden gelen taleplerden haberdar olduğunu söyledi.

Tartışmalara aşina olan üç kişiden ikisine dayanan rapor, Trump’ın “zaman zaman özel olarak Ulbricht’in durumuna sempati duyduğunu” da ekledi.

Raporda, Trump’ın 2020 cumhurbaşkanlığı seçimleri rakibi Joe Biden’in göreve başlamasından önce diğerlerinin yanı sıra Ulbricht’i bir sonraki değişim ve af turu için değerlendirdiğini söyledi.

Konunun gelişimi

Ulbricht, 2011-2013 yılları arasında Silk Road dark web pazarını DPR veya Dread Pirate Roberts takma adı altında işletti. Bir zamanlar uyuşturucu ve silah satmak için kullanılan bir milyar dolarlık işlemlerin yapıldığı site, Federal Araştırma Bürosu tarafından Ulbricht’in 2013 sonlarında tutuklanması sonrasında kapatıldı.

Ulbricht 2015 yılında, şartlı tahliye olasılığı olmaksızın çifte müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Trump yönetiminin Ulbricht davası hakkında karar verip vermeyeceği veya ne zaman karar vereceği belli değil. Daily Beast, Ulbricht’in Trump’ın siyasi ve sosyal çevresi içindeki bazı etkili figürlerden destek aldığını söyledi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin