Promodex

Bol ödüllü “Private Sale Whitelist” kampanyasıyla Promodex tam gaz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın ilk “Programatik Influencer Pazaryeri” Promodex, projelendirme aşamasını tamamlayarak fonlama aşamasına geçti. Promodex platformunun yerel tokeni $PROMO, Seed’den Public Sale’e (Açık satış) kadar 5 farklı aşamada satışa sunuluyor. Seed için 1.2 M USD talep toplayan proje, Public Sale’e kadar devam edecek olan bir kampanya ile 500.000 dolar değerinde PROMO tokenı airdrop ile dağıtıyor. Proje bugün de saat 19.00’da “Private Sale Whitelist ve Özel Teklifler” adıyla sadece influencer ve yayıncılara açık olan Private Sale için katılım talebi kampanyası başlatıyor.

Promodex; Programatik Influencer Pazaryeri 

​​Yenilikçi hizmetleri, kullanıcı dostu altyapısı ile Promodex, blockchain tabanlı ilk “Programatik İnfluencer Pazaryeri” platformu olma özelliğini taşıyor. Platform, işletmeleri, markaları, projeleri, yeni girişimleri sosyal medya ortamında Influencerlar, ödül avcıları, takipçileri ve her türden yayıncılar ile buluşturuyor. Promodex, son derece titiz bir planlama ve piyasa analizlerinden sonra, kripto para piyasasında, yaratıcı bir pazarlama ve fonlama süreci ile token satış aşamalarını başlattı.

https://www.youtube.com/watch?v=ZnMfRoYBG6Q

Dünyada bir çok influencer pazaryeri olmasına rağmen henüz hızla büyüyen bu alanı programatize eden bir altyapı yok. Yani eğer influencerlar ile kampanya yapmak isterseniz, tüm bu süreçleri manuel olarak yürütmek zorundasınız. Uygun influencerları tek tek bulma, tek tek pazarlık yapma, tek tek kampanya planlama ve tek tek kontrol gibi bir dizi yoğun süreç sizi bekliyor. Bu durumun, 2000’li yıllarda programatik reklamcılık öncesinde banner reklam vermek için yaşanan sitelerde banner alanı kapma yarışından bir farkı yok. Benzer şekilde influencer marketing alanını tamamen programmatize eden Promodex ise, her marka ya da proje sahibine aynı anda küçük büyük bir çok influencerın katılabileceği şekilde kampanyaya çıkma imkanı sunuyor.

Çoklu blockchain altyapısı sunacak olan platformda her proje herhangi bir kripto parayı yada kendi token’i ile ödeme yaparak kampanya düzenleyebiliyor.

Sorunsuz bir süreç ve etkili bir hizmet sunumu sağlamak için Promodex, platform içi kullanımı için de kendi ‘utility token’ı olarak $PROMO’yu piyasaya sürüyor. PROMO token, platform üzerinde avantajlı şartlarda kampanya oluşturma gibi bir çok işlevde kullanılıyor.

PROMO token sahiplerinin avantajlarından bazıları şunlar;

  • Platform içi kampanya masraflarında indirim,
  • Staking vb. DeFi faaliyetlerinde ek ödüller,
  • Platform üzerinde başlatılan airdrop ve ödül kampanyalarında ayrıcalıklar,
  • Referanslarda ek bonuslar, 
  • Platform üzerinde etkinlik ve sadakat ödülleri. 

 

Promodex için 27 Ekim 2021 tarihinde başlayan “Seed Round” katılım talepleri, 15 Kasım 2021 tarihinde sona erdi. Promodex, 18 milyon PROMO token ile toplam arzın %2’sini satışa çıkardığı “Seed Round” aşamasında, 1.2 milyon dolarlık katılım talebi aldı. Bu nedenle, bütün satın alma taleplerine karşılık veremeyen platform, “Seed Round” için belirlenen 216.000 USD fon için yakın zamanda alım hakediş listesini açıklayacak. 

Bütün katılımcılara Airdrop fırsatı

Promodex’in, 500.000 USD değerinde PROMO token dağıttığı Public Sale’e kadar devam eden “All Time AIRDROP & REWARD” kampanyasının ödül listesini aşağıda görebilirsiniz.

  • En yüksek puan toplayan 250 katılımcıya “Leaderboard” ödülleri
  1. -5.000$; 2.- 2.500$; 3.-1.000$ 
  • Şanslı 25 katılımcıya “Çekiliş” ödülleri

     1.-5.000$; 2.-2.500$; 3.-1.000$ 

  • “Katılımcı” ödülü 1

     Kampanyada bulunan bütün görevleri yerine getiren tüm katılımcılar 10 dolar değerinde PROMO            token ödülü kazanacaktır.

  • “Katılımcı” ödülü 2

Kampanyada bulunan en az 1 görevi yerine getiren katılımcılar, platform içi özel teklifler ile ödüllendirilecektir.

Influencer ve Yayıncılara özel “Private Sale Whitelist ve Özel Teklifler” Kampanyası

Promodex, 19 Kasım 2021 Türkiye saati ile saat 19:00’da influencer, yayıncı ve bloggerlara özel “Private Sale Whitelist & Özel teklifler (influencerlar için)” kampanyası başlatıyor. Toplam 162.000 USD değerinde 9 milyon PROMO tokenın satılacağı Private Sale’de ki token alma listesinin belirlendiği kampanya 05 Ocak 2022 tarihinde sona erecek.

Bu kampanya (Private Sale Whitelist & Exclusive Offer) süresince katılımcılar, PROMO tokeni, halka açık satış fiyatından %14 daha indirimli olarak $0.018’den satın alabilecekler. Kampanyada kişisel satın alma limiti en az 250 USD ve en fazla 1.000 USD olarak belirlendi. Kampanya hedef kitlesi olarak, influencerlar, bloggerlar ve her çaptaki yayıncıları belirlemiş durumda.

Private Sale kampanyasında sınırlı bir vesting süreci uygulanacak.  Programa göre, Private Sale’de satılan toplam PROMO tokenin %20’si TGE sürecinde serbest bırakılacak. Geri kalan tokenler, her üç ay aralıklı olarak 4 farklı zaman diliminde serbest bırakılacak.

Bu hedef doğrultusunda, Promodex, ‘whitelist’ kampanyasını Gleam üzerinde gerçekleştiriyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin, “Private Sale Whitelist & Özel Teklifler (influencerlar için)”  aktivitelerini yerine getirmeleri gerekiyor. 

Kripto alanında, bir projenin influencer desteği almasının ne kadar pozitif bir etki oluşturduğunun farkındayız. Peki, ya binlerce influencerin bir projenin tam kalbinde, ana katılımcı olarak bulunması nasıl bir etki oluşturur?

Bu nedenle, 2021 yılının en çok gelecek vadeden projelerinden biri olan Promodex’e Private Sale ile katılma ve geleceğinize yatırım yapma şansını kaçırmayın.

Keywords: Promodex, promo, airdrop, kampanya, influencer

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin