Boğaları arkasına alan altcoin patlamaya mı hazırlanıyor? Fiyat analizi

Boğaları arkasına alan altcoin patlamaya mı hazırlanıyor? Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens altcoin fiyatı, yakında tersine dönme olasılığı ile birlikte aşağı yönlü bir hareket izliyor gibi görünüyor. Fiyat son 48 saattir çok dalgalanıyor. 8 Ocak’ta fiyat, 0.248 dolardan 0.258 dolara yükselmeye başladı; ancak, fiyat ertesi gün biraz düştü.  9 Ocak’tade fiyat, 0.258 dolardan 0.253 dolara düştü ancak hemen ardından olumlu bir hareket gösterdi. XLM, 0.258 dolarlık mevcut fiyattan 0.260 dolara çıktı.

Güçlü yükseliş momentumu ile artan oynaklık

Stellar Lumens fiyat analizi, piyasa oynaklığının artan bir yön izlediğini ortaya koyuyor. Bu XLM/USD paritesinin, oynaklığın hareket ettiği yönde dalgalanacağı anlamına geliyor. Daha fazla oynaklık, XLM fiyatının büyük değişimlere uğramaya daha yatkın olduğu anlamına gelir. Bollinger bandının üst sınırı, XLM için en güçlü direnç görevi gören 0,271 dolar seviyesinde bulunuyor. Bollinger bandının alt limiti ise, XLM için en güçlü desteği temsil eden 0,244 dolarda seyrediyor.

XLM/USD fiyatı, yükseliş hareketini gösteren Hareketli Ortalama (MA) eğrisini geçiyor gibi görünüyor. Piyasanın momentumu olumlu işaretler gösteriyor. Buna göre, XLM/USD paritesi şu anda aşağı yöne doğru gitse de bu trend yakında değişebilir. XLM, fiyatın Bollinger bandının üst sınırını aşması durumunda potansiyel bir kırılmaya yol açabilecek büyük bir yükseliş trendini izliyor gibi görünüyor.

Stellar Lumens altcoin 4 saatlik fiyat grafiği
4 saatlik fiyat grafiği

Stellar Lümen fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 59 olduğunu ortaya koyuyor; bu, kripto para biriminin ne düşük ne de aşırı alım tarafında olmadığını gösteriyor. RSI, sabit kalan kripto para biriminin değerini yansıtan basit ve istikrarlı bir yaklaşım izliyor gibi görünüyor. Sabit RSI, satış faaliyeti ile satın alma faaliyetinin eşit olmasından kaynaklanır.

1 günlük grafik: Piyasa trendi değiştirmeyi başardı

Stellar Lümen fiyat analizi, piyasa oynaklığının hareketsiz bir trend izlediğini gösteriyor. Bu, volatilite dalgalanana kadar fiyatın muhtemelen sabit kalacağı anlamına gelir. Bollinger bandının üst sınırı, XLM için en güçlü direnç olarak hizmet eden 0,300 ABD dolarında bulunuyor. Bollinger bandının alt limiti, altcoin için en güçlü desteği temsil eden 0.246 dolarda bulunuyor.

XLM/USD fiyatı, piyasanın yükselişte olduğunu gösteren Hareketli Ortalama (MA) eğrisini geçiyor gibi görünüyor. Boğalar şu anda piyasaya hakim. Altcoin’in yukarı doğru hareket ettiği gözlemlenebilir, bu da gelecek için yükseliş ivmesinin baskın olduğunu gösteriyor.

Stellar lumens altcoin 1 günlük grafik
1 günlük fiyat grafiği

Stellar Lumens fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 48 olduğunu ortaya koyuyor; bu, XLM’nin düşük veya aşırı alım belirtisi göstermediği anlamına geliyor. RSI, altcoin fiyatının artmasına ve RSI dalgalanana kadar fiyatın istikrarlı hareket etmesine neden olan yukarı yönlü bir yaklaşım izliyor gibi görünüyor. Satın alma faaliyeti, satış faaliyetini aşıyor ve bu da RSI puanının artmasına neden oluyor.

Altcoin için kısa vadeli fiyat tahmini

Stellar altcoin fiyat analizinden yaptığımız gözlemler, boğaların piyasanın kontrolünü ele geçirdiği sonucunu çıkardı. Altcoin, bir süredir 0.275 dolar için mücadele ediyordu. Bununla birlikte, fiyat 0,268 dolara sorunsuz bir şekilde tırmandı ve yakında 0,275 dolar aralığına girecek.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin