Boğaları arkasına alan altcoin bu seviyeleri hedefliyor!
Boğaları arkasına alan altcoin bu seviyeleri hedefliyor!

Boğaları arkasına alan altcoin bu seviyeleri hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı kayda değer kazançlarla yüksek seviyelerde işlem görmeye devam ediyor. Altcoin bu hafta yükselişle açıldı ve kazanımları genişleterek en son Şubat ayında görülen 1,16 dolar seviyesini test etti. Hacim mevcut fiyat hareketini desteklediğinden, güçlü satın alma baskısının sürmesi bekleniyor.

Yayınlanma zamanı itibariyle ADA, gün için %3,60 artışla 1,13 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre yedinci en büyük altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi, %14’ten fazla bir düşüşle 1.727.823.516 dolar seviyesinde bulunuyor.

ADA fiyatı bir ayın zirvesine yakın işlem görüyor

Günlük grafikte ADA fiyatı, Perşembe günü test edilen bir aylık en yüksek seviyelerin yakınında konsolide oluyor. Bununla birlikte, psikolojik 1,20 dolar işaretinin altında baskı altında kalmaya devam ediyor. Boğalar satın alma momentumunu korursa, 1,20 ve 1,40 dolardan uzanan talep bölgesinden yararlanmak mümkündür.

Yükselişte, 1,20 doların üzerinde bir günlük kapanış, boğaları kritik 200 günlük EMA’yı (Üssel Hareketli Ortalama) 1,30 dolardan tekrar ziyaret etmek için umutlu hale getirecek. Seviyeler en son Ocak ayında görüldü.

Aksine, seansın en düşük seviyesinin altına bir kırılma, altcoin’de yeni bir satış baskısını tetikleyebilir. İlk aşağı yönlü hedef 1 dolar seviyesinde bulunabilir. Altcoin, uzatılmış bir satışla birlikte 0,86 dolara yerleştirilen yatay seviyeyi keşfedebilir.

Teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, 15 Mart’tan bu yana ortalama çizgisinin üzerinde keskin hareketler yaptı. Ancak 71 seviyesinde aşırı alım bölgesi yakınında işlem gördükten sonra kısa bir süre geri çekildi.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, yenilenen bir yükseliş eğilimi ile orta çizginin üzerinde güçlü bir hareket sergiledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin