Boğaları arkasına alan altcoin kritik seviyeye yaklaştı! Teknik analiz

Boğaları arkasına alan altcoin kritik seviyeye yaklaştı! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  LTC altcoin, 145.9 dolarlık direnci kırmayı başardı ve yükselmeye başladı. Altcoin, şimdiden 148.4 dolara ulaştı ve 150 dolarlık psikolojik seviyeyi geçmesi bekleniyor. Önümüzdeki 24 saat içinde yükseliş momentumu yoğunlaşırsa, 151,7 dolarlık direnç de aşılabilir. Ancak bu direnç halen mevcut Litecoin fiyat seviyesinin çok üzerinde.

1 günlük teknik grafik

Altcoin’in fiyatını gösteren bir günlük grafik, boğalar başarılı bir şekilde liderliğini sürdürürken kripto para biriminin değerlerinin arttığını gösteriyor. Grafik, boğaların son birkaç gün içinde geri dönüş yapmaya çalıştığını ve bugün fiyat seviyesini yükseltmeyi başardıklarını gösteriyor. Altcoin fiyatı son 24 saatte %2,45 değer kazanarak 148,4 dolara kadar çıktı. Hareketli Ortalama (MA) şu anda mevcut fiyat seviyesinin altındaki 141 dolarda duruyor.

Boğaları arkasına alan altcoin kritik seviyeye yaklaştı! Teknik analiz

Bollinger Bantlarının üst değeri 158 dolara ulaştı ve direnci temsil ediyor. Alt bant ise 124 dolarda fiyat için desteği gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi ( RSI ) skoru da yükselişi destekleyerek tarafsız bölgenin üst yarısında endeks 52’ye yükseldi.

4 saatlik teknik grafik

Altcoin için 4 saatlik grafik, yükseliş momentumu çoğunlukla zayıf olduğu için fiyatta bir artışa işaret ediyor. Kısa vadeli trend çizgisi daha fazla yeşil mum çubuğu gösterdiğinden, son birkaç saat boğalar için oldukça olumlu geçti. Ancak fiyat, son dört saattir aşağı yönlü olduğundan fiyat fonksiyonu şu anda satış baskısı ile karşı karşıya.

Boğaları arkasına alan altcoin kritik seviyeye yaklaştı! Teknik analiz

Fiyat, 4 saatlik grafikteki Bollinger Bantlarının üst değerinin hemen üzerindeki 150,2 dolara yükseldikten sonra 148.4 dolara düştü. Oynaklık hala yüksek, oynaklığın önümüzdeki saatlerde boğaların geri dönmesi için bir şans sağlayacağını düşünürsek bu, kripto para birimi için nispeten olumlu bir işaret. RSI, son satış faaliyetinin ardından aşırı alım bölgesinden nötr bölgeye girdi.

Altcoin’in fiyatını ne bekliyor?

Yukarıdaki 1 günlük ve 4 saatlik Litecoin fiyat analizi, piyasanın genel olarak boğaları desteklemesi nedeniyle fiyat seviyelerinde bir artış öngörüyor. Fiyat yavaş yavaş ivmesini geri kazandı ve 150 dolara yaklaştı. Alıcı tarafındaki baskı artarsa, boğaların yeniden liderliği ele geçirmesi yakın bir ihtimal. LTC’nin 150 dolarlık psikolojik işaretin üzerine çıkmasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin