featured

Boğalar gücü eline aldı, Solana yükselişi hızlandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden olan Solana için yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyor. Altcoin için destek noktası 86 dolarda iken direnç noktası ise 100 dolarda bulunuyor.

Solana’nın sürekli olarak yeni zirvelere ulaşması, boğaların piyasaya hâkim olduğunu gösteriyor. Bazıları potansiyel bir balondan endişe ederken, diğerleri daha da fazla büyüme potansiyeli görüyor. SOL, son 24 saatte yüzde 6,96 oranında bir yükseliş ile 90,73 dolardan işlem görüyor.

Altcoin için kritik direnç noktası 100 dolar seviyesinde bulunuyor. Fiyatlar yükseldikçe tüm bu seviyeler yukarı yönlü kırıldı. Boğalar, piyasanın kontrolünü elinde tutuyor ve yakın zamanda güçlerini kaybedeceklerine dair bir işaret de yok. Dikkat edilmesi gereken bir sonraki direnç seviyesi 105 dolar.

Son 24 saatte Solana fiyat hareketi

SOL fiyatı birkaç gündür düşük seviyelerden işlem görüyordu. Altcoin için 200 günlük hareketli ortalama birincil destek olarak ortaya çıktı ve 100 dolar seviyesi şu anda SOL için önemli bir engel oluşturuyor. Bollinger bandının üst limiti, SOL için ana direnç görevi gören 100 dolarda iken alt limiti ise 74 dolar seviyesinde bulunuyor.

Solana grafik

Teknik göstergelerden olan MACD çizgisi yukarı doğru geçti ve yükseliş momentumu sergiliyor. RSI ise aşırı alım bölgesinde. Bu da boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor. Yükseliş hissiyatı, 86 dolar destek olarak kaldığı sürece kısa vadede devam edecek gibi görünüyor. Ancak, bu seviyenin altında bir kırılma, SOL fiyatlarının kısa sürede 74 dolara düşmesine neden olabilir.

4 saatlik Solana fiyat grafiği analizi

SOL için 4 saatlik grafik, token’ın yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. SOL fiyatı şu anda 200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor ve 100 dolarlık direnç kırıldı. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma, fiyatların kısa vadede 105 dolara ulaşmasını sağlayabilir. Aşağı yönde ise ana destek 86 dolarda bulunuyor. Bu seviyenin altında olası bir kırılma, fiyatı 74 dolara kadar geriletebilir.

MACD göstergesi şu anda yükseliş bölgesinde ve bir satın alma momentumu gösteriyor. Öte yandan RSI de aşırı alım bölgesinde ve yakın vadede fiyat artışı için yer olduğunu gösteriyor. Bollinger bantlarının üst bandı mevcut direnç görevi görürken, alt bant ise 86 dolardan destek sağlıyor.

Sonuç olarak

Sonuç olarak Solana fiyat analizi yükseliş gösteriyor. SOL için kilit direnç noktası 100 dolarda iken, ana destek noktası ise 86 dolarda bulunuyor. Boğalar piyasanın kontrolünü elinde tutuyor ve 105 doların üzerinde bir kırılma, fiyatların yeni zirvelere yükselmesine neden olabilir.

Ancak, 86 doların altına bir kırılma, fiyatların kısa sürede 74 dolara düşmesine neden olabilir. Ayılar, güçlü olduklarını kanıtlamayı başarırlarsa bir şansları olacak. Fiyat destek noktasının altına düşürse bu ihtimaller tekrar gözden geçirilebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin