Bu altcoin kritik seviyeyi kaybetti! Boğalar ne zaman devreye girecek?
Bu altcoin kritik seviyeyi kaybetti! Boğalar ne zaman devreye girecek?

Bu altcoin kritik seviyeyi kaybetti! Boğalar ne zaman devreye girecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin değeri gözle görülür bir düşüş yaşadığından, teknik göstergeler güçlü bir düşüş eğilimine işaret ediyor. Devam eden düşüş eğilimi, kripto para birimi değerini 87,67 dolara düşürdü. Önceki gün piyasaya boğalar hakim olsa da, ayılar son birkaç saattir kazanan pozisyonu korumaya çalışıyor. Önümüzdeki hafta düşüş eğiliminin daha da artması bekleniyor.

LTC/USD son 24 saatte %1,65 düştü ve şu anda 87,67 dolardan işlem görüyor. Kripto para biriminin 6.30 milyar dolarlık bir piyasa değeri ve 24 saatlik 466 milyon dolarlık bir hacmi var.

LTC/USD 1 günlük fiyat tablosu: Altcoin 87,67 dolara kadar düştü

Günlük Litecoin fiyat analizi, gün boyunca güçlü satış baskısı gözlemlendiğinden, piyasa için düşüş eğilimi gösteriyor. Fiyat eğrisi, devam eden düşüş dalgası nedeniyle aşağı doğru bir eğim gösteriyor. Kırmızı şamdanlar düşüş eğilimini işaret ediyor ve fiyat son 24 saatte 87,67 dolara geriledi. Boğalar daha önce piyasayı kontrol etse de, mevcut eğilim ayılar lehine gibi görünüyor. Fiyat hâlâ 87,95 dolarlık hareketli ortalama (MA) değerinden daha yüksek, ancak aradaki fark giderek azalıyor.

image 576

MACD göstergesi, sürekli düşüş trendi nedeniyle düşüş eğilimi gösteren bir piyasa yapısı sergiliyor. MACD çizgisi negatif bölgede ve gün içinde satış baskısında artış gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) de şu anda 65.50’de satış bölgesinde. Piyasa hissiyatı hâlâ düşüş eğiliminde ve mevcut trendin, 83,63 dolarda güçlü bir destek seviyesi görünene kadar devam etmesi bekleniyor.

Litecoin fiyat analizi: Düşüş dalgası devam ediyor

Litecoin fiyat analizi, fiyatın son dört saat içinde aşağı yönlü bir hareket izlemesi nedeniyle ayıların saatlik fiyat tablosunda yeniden lider konumda olduğunu gösteriyor. Son birkaç saat içinde fiyat trendlerinde sürekli dalgalanmalar olsa da, şu anda ayılar hakimiyeti koruyor. Ayılar başarılı bir geri dönüş yaptığı için madeni para değeri 87,67 dolara devalüe edildi.

image 577

Hareketli ortalama (MA) da düşüş bölgesinde, 50 günlük MA değeri 91,51 dolar ve 20 günlük MA değeri 87,90 dolar. MACD de negatif bölgede ve MACD çizgisi satış baskısında artış gösteriyor. RSI değeri 47.82’de ve piyasadaki düşüş eğilimini gösteriyor. Grafik, kripto para değerinin önümüzdeki saatlerde 83,63 dolar destek seviyesini test edene kadar düşmeye devam edebileceğini gösteriyor.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Litecoin fiyat analizi, kripto para değeri 87,67 dolara düştüğü için düşüş dalgasının hala piyasayı kontrol ettiği sonucuna varıyor. Güçlü satış baskısı saatlerce devam etti ve güçlü bir destek seviyesi görünene kadar devam etmesi bekleniyor. Boğaların mevcut eğilimi tersine çevirmek istiyorlarsa kontrolü yeniden ele almaları ve fiyatı 89,4 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkarmaları gerekiyor. Ancak, o zamana kadar düşüş eğilimi gösteren bir piyasa yapısının devam etmesi bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin