“Boğalar kazandı” Bitcoin’de trend tersine mi dönüyor?
“Boğalar kazandı” Bitcoin’de trend tersine mi dönüyor?

“Boğalar kazandı” Bitcoin’de trend tersine mi dönüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin balinala kümeleri, 10 bin 407 dolar seviyesinin güçlü bir destek alanına dönüştüğünü ve yenilenmiş bir yükseliş trendi şansının arttığını gösteriyor.

Bitcoin (BTC) balina kümeleri, BTC’nin 10 bin 700 doların ötesinde toparlanmasının ardından fiyatın kısa vadeli bir trendin tersine dönebileceğini gösteriyor. Geçtiğimiz iki günde, BTC fiyatı büyük borsalarda 10 bin 135 dolardan 10 bin 755 dolara gelerek yaklaşık %6 arttı.

Balina aktiviteleri

Balina kümeleri, büyük yatırımcılar Bitcoin biriktirdiğinde ve varlıklarını önemli süreler boyunca harcamadığında veya taşımadığında oluşur. Bu tipik olarak balinaların BTC fiyatının yakın vadede artmasını beklediğini gösterir.

The hourly map of Bitcoin whale clusters

Balina aktivitesini izleyen bir zincir içi analiz firması olan Whalemap, 10 bin 407 dolar, 10 bin 570 dolar ve 10 bin 667 doları balina kümeleri olarak tanımladı. Kısa vadede, BTC 10 bin 700 doların üzerinde kalırsa, üç seviyenin potansiyel destek alanları olarak hizmet etmesi muhtemel.

Bitcoin piyasa duyarlılığı iyimser hale geliyor

Whalemap’teki analistlere göre Bitcoin, 10 bin 407 doları savunduğu sürece yükseliş eğiliminde kalabilir.

Analistler, piyasa duyarlılığı son yükselişten sonra iyileştikçe, trendin “boğaların kazandığı” anlamına geldiğini vurguluyorlar. Bu durumu analistler şu şekilde açıklıyorlar:

“Boğalar kazandı gibi. Aşağıdaki birçok destek 10 bin 407 dolar, 10 bin 570 dolar ve hacim profili 10 bin 500 dolar seviyeleri destekleniyor. Yükselişte kalmak için fiyat 10 bin 407 doların altına düşmemeli.

Son Bitcoin rallisindeki ilginç bir düzensizlik, altından ayrışması şeklinde. Altın, son 24 saatte %0,32 oranında hafif bir düşüş yaşarken, BTC 10 bin 700 doların üzerine çıktı.

Analist Willy Woo, ayrışmanın Bitcoin’in ivmesinin güçlendiğini gösterdiğini söyled ve şu vurguyu yaptı:

“Bitcoin yakında geleneksel piyasalardan ayrılacak, ancak geleneksel yatırımcılar tarafından bir riskten korunma aracı olarak algılardaki değişikliklerden ziyade dahili benimseme s-eğrisi (başlangıç ​​tarzı büyümeyi düşünün) tarafından yönlendirilecek.”

Bitcoin’in yükseliş trendini canlandıran çeşitli teknik faktörlerin yanı sıra, mevcut temeller olumlu bir kısa vadeli görünüm öngörüyor.

Bu haftanın başlarında, Glassnode’dan gelen veriler, küçük Bitcoin adreslerinin sayısının Eylül ayında aniden düştüğünü gösterdi. Buna rağmen, Glassnode’daki analistler, verilerin Bitcoin ile bir ilgisinin olmadığını ve ağ temellerini etkilemediğini belirtti.

Traderlar bundan sonra ne bekliyor?

Kripto para traderı Edward Morra, piyasanın yükselişinin devam ettiğini onaylamak için 10 bin 830 doların üzerine çıkması gerektiğine inanıyor.

BTC 10 bin 830 dolar seviyesinden ret yer ve 10 bin 500 dolar seviyesinin altına gerii dönerse, 9 bin 800 dolar ila 10 bin 830 dolar aralığı BTC’nin uzun bir süre boyunca durmasına neden olabilir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin