Boğalar gücü ele aldı! Bu altcoin'de yükseliş hızlanıyor
Boğalar gücü ele aldı! Bu altcoin'de yükseliş hızlanıyor

Boğalar gücü ele aldı! Bu altcoin’de yükseliş hızlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün yükselen altcoin’ler arasında Solana dikkat çekiyor. Boğalar, piyasanın dinamiğini değiştiren SOL piyasasını yönetiyor ve SOL, piyasa direnci bir kez daha kırıldığı için önümüzdeki günlerde bir tersine dönüş bekliyor. Öte yandan, ayılar sağlam bir duruş sergiliyor gibi görünüyor ve yakında piyasayı yutabilir. Sonuç olarak, SOL fiyatı 93 dolardan 97 dolara önemli bir artış yaşadı ve bu seviyelerde kaldı.

SOL şu anda 97 dolardan işlem görüyor. SOL, son 24 saatte 2.622.603,386 dolar işlem hacmi ve 31.523.624,216 dolar canlı piyasa değeri ile %7,17 artış kaydetti. SOL şu anda piyasa değerine göre 9. sırada yer alıyor.

SOL 4 saatlik fiyat analizi: Son gelişmeler

Altcoin 4 saatlik fiyat analizi fiyat direnci kırdığı ve bir geri dönüşün yakın olduğu için piyasanın mevcut durumunun düşüş potansiyeli gösterdiğini gösteriyor. Önemli bir gösterge olan Bollinger bandının üst sınırı 97,2 dolarda yer alırken aynı zamanda destek görevi görüyor. Tersine, Bollinger bandının alt limiti 86,7 dolarda bulunuyor ve SOL için başka bir destek noktası görevi görüyor.

SOL fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisi üzerinde hareket ederek, piyasanın yükseliş hareketini takip ettiğini gösterir. Ancak, piyasa bugün artan oynaklık yaşarken. Buna ek olarak, SOL/USD fiyatı direnci kırmış gibi görünüyor.

Solana price analysis: SOL breaks resistance at $97.5 1

Solana fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanının 66 seviyesinde olduğunu ve kripto para birimini hafifçe şişirerek üst nötr bölgeye düştüğünü ortaya koyuyor. Ayrıca, RSI puanı yukarı doğru hareket ederek, satın alma faaliyetinin satış faaliyetine ağır bastığını ve daha fazla enflasyona doğru ilerlediğini gösterebilir.

SOL fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş momentumu sergiliyor. Öte yandan, direnci geçtikten sonra bile fiyat olumlu bir yaklaşımı desteklediğinden pazar da yükseliyor.

Solana price analysis: SOL breaks resistance at $97.5 2

Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi, altcoin’in istikrarlı değerini gösteren 59 seviyesinde yer alıyor. Üst tarafsız bölgeye düşüyor. Ayrıca, altcoin RSI puanı büyüyen bir pazara işaret eden artan bir hareketi takip ediyor ve düzenli dinamiklere doğru hareket ediyor. Yükselen RSI puanı, satın alma faaliyetinin satış faaliyetinden daha üstün olduğunu gösteriyor.

Solana fiyat analizi sonuç

Altcoin fiyat analizi, güçlü bir geri dönüş hareketiyle yükseliş momentumu gösteriyor. Kripto para birimi fiyatı zaten direnci kırdığından, geriye sadece piyasanın nasıl gideceğini görmek kalıyor. Olası senaryolardan biri ise aşağı yönlü bir harekete işaret ediyor. Bununla birlikte, boğaların fiyatı belirli bir eşikte tutmak için kalan güçlerini kullanma ve ardından tekrar iktidara gelme olasılığı da var.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin