Boğalar devreye girdi! Cardano yeniden yükselişe hazır görünüyor!
Boğalar devreye girdi! Cardano yeniden yükselişe hazır görünüyor!

Boğalar devreye girdi! Cardano yeniden yükselişe hazır görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano blok zincirine güç veren yerel token olan ADA, kripto para fiyatlarındaki geniş yükselişin ortasında Çarşamba günü %2,5’ten fazla yükseldi. ADA, seansın başında 0,49 dolar seviyelerinde 21 Günlük Hareketli Ortalamasında sağlam destek bularak en son 0,51 dolar civarında el değiştiriyordu.

En son ADA sıçraması, Temmuz ortasından itibaren 0,40 doların hemen üzerindeki yükseliş trendinin bozulmadan kaldığını gösteriyor. Kısa vadeli yükseliş spekülatörleri muhtemelen 0,55 dolarlık alandaki son yüksek seviyelerin yeniden test edilmesi için pozisyon almaya devam edecekler.

Önceki makalelerde belirtildiği gibi, Cardano son haftalarda yükselen bir üçgen formasyonu oluşturmuş gibi görünüyor. 0,55 dolar alanı tavan görevi görürken, yukarıda belirtilen yükseliş trendi destek sunuyor. Bunun gibi teknik modeller genellikle bir yükseliş patlamasından önce gelir. Böyle bir kırılmanın gerçekleşmesi için ADA’nın 0,55 doların üzerine çıkması gerekecek, ancak bu kırılmayı gerçekleştirebilirse, Mayıs sonu/Haziran başı test etmek için hızlı bir ralli için kapı açık olacaktır.

Cardano Kurucusu Hoskinson, Vasil güncellemesinde daha fazla gecikme beklemiyor

Bu haftanın başlarında, Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson bir röportajda Vasil Hard Fork’unda daha fazla gecikme olmayacağını ve son testlerin yapıldığını düşündüğünü söyledi.

Hoskinson, işlerin “sürekli ve sistematik olarak” doğru yönde ilerlediğini ve Input Output Global’deki (IOG) Cardano geliştirme ekibinin Ağustos ortasına kadar bir ilerleme güncellemesi sunmaya hazır olması gerektiğini kaydetti.

Cardano tabanlı akıllı sözleşmeler 3.000 kilometre taşını aştı

Cardano Blockchain Insights verilerine göre, Cardano’nun DeFi ekosisteminin geliştirilmesinde önemli bir kilometre taşına ulaştı. Cardano blockchain va Plutus Scripts (Cardano’nun ana akıllı sözleşme platformu) üzerinde dağıtılan akıllı sözleşmelerin sayısı yakın zamanda 3.000’i aştı. Cardano’nun 2021’deki Alonso hard fork yükseltmesi, blok zincirine ilk kez akıllı sözleşme işlevselliği ekleyerek Cardano tabanlı DeFi uygulamalarının geliştirilmesine başladı.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin