Boğalar bu token için mücadeleyi bırakmıyor! Teknik analiz
Boğalar bu token için mücadeleyi bırakmıyor! Teknik analiz

Boğalar bu token için mücadeleyi bırakmıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain fiyat analizi, token fiyatının son 24 saatte güçlü bir yükseliş trendi izlediğini gösteriyor. Fiyat olumlu bir harekete geçti, önemli ölçüde arttı, ancak 0,0550 dolarlık seviyeden zar zor kaçtı.

VET 4 saatlik fiyat analizi: Son gelişmeler

VeChain fiyat analizi, azalan bir hareketin ardından piyasa oynaklığını ortaya çıkardı ve piyasayı kapattı. Bu da token fiyatının aşırı uçlardan herhangi birinde volatilite değişime karşı önemli ölçüde daha az savunmasız hale geldiği anlamına geliyor. Direnç ve destek bantlarının birbirine doğru hareket ettiği görülüyor ve bu da oynaklığın azaldığını gösteriyor. Bollinger bandının üst limiti, VET için güçlü bir direnç görevi gören 0,0564 dolardır. Bollinger’in alt bandı, VET için en güçlü desteği temsil eden 0,0505 dolardır.

VeChain price analysis: VET struggles for $0.0550 1

VET fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimini işaret ediyor gibi görünüyor. Son olarak, token direnci kırabilir ve ayılar için yoğun oynaklığa ve fırsata yol açabilir. VeChain fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 54 olduğunu ve istikrarlı bir kripto para birimini temsil ettiğini ortaya koyuyor; değer üst nötr bölgede bulunur. Ayrıca, RSI, artan kripto para biriminin değerini ve satın alma faaliyetinin baskınlığını yansıtan yukarı yönlü bir yaklaşım izliyor.

VeChain günlük fiyat analizi: VET boğaları hazır!

VeChain fiyat analizi, artan bir yönü takip eden piyasa oynaklığını gösteriyor. Bu, dalgalanmalara tabi olan VET fiyatlarının oynaklıkla aynı yönde dalgalanacağı anlamına gelir; daha fazla oynaklık, fiyatın iki aşırı uçtan birine kayma olasılığının daha yüksek olduğunu gösterir. Bollinger bandının üst sınırı, VET için en güçlü direnç görevi gören 0,0885 dolar. Öte yandan, Bollinger bandının alt sınırı, VET için en güçlü desteği temsil eden 0,0427 dolar olarak mevcut.

VET fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimini gösteriyor gibi görünüyor. Ayrıca, sonunda yükseliş momentumunu gösterebilecek yukarı yönlü bir hareketin ardından fiyat yolunu gözlemleyebiliriz. Ayrıca, token ivme kazanıyor ve istikrarlı bir konuma doğru ilerliyor.

VeChain price analysis: VET struggles for $0.0550 2

VeChain fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 30 olduğunu ortaya koyuyor, bu da kripto para biriminin ciddi şekilde düşük değerli olma belirtileri gösterdiği anlamına geliyor. VeChain, düşük değerli bölgeye düşüyor. RSI, yavaş yavaş artan bir piyasayı yansıtan hafif bir yukarı hareketi takip ediyor. Satın alma faaliyeti, RSI puanının artmasına neden olan satış faaliyetini aşmaya başlıyor.

Vechain fiyat analizi: Sonuç

VeChain fiyat analizi, kripto para biriminin daha fazla yükseliş aktivitesi için büyük bir alana sahip yükseliş momentumu gösterdiği sonucuna varıyor. Token fiyatı 29 Ocak 2022’de 0,0545 dolara ulaştı ve şu anda 0,0550 dolara doğru ilerliyor. VeChain yazım sırasında 0,0545 dolardan işlem görüyor. Boğalar piyasanın kontrolünü ele geçirdi ve VeChain’i tekrar istikrarlı hale getirme yolunda görünüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin