featured

Boğalar bu altcoin’de üstünlük kurmaya çalışıyor! Yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Teknik veriler, piyasadan gelen ilgide önemli bir artışı gösterdiğinden, altcoin ADA yükseliş eğilimi gösterecek olabilir.

Altcoin için önemli teknik veriler

Cardano, 1 dolarda güçlü bir destek noktası bulmuş gibi görünüyor. Satın alma baskısı devam ederse, ADA 1,60 dolar seviyelerine kadar yükselebilir.

Yatırımcılar ADA’yı indirimli bir fiyattan alarak biriktiriyor gibi görünüyor. Zincir üstü veriler, satın alma baskısının tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu gösterirken, Cardano daha fazla kayıpları önleyebilecek sağlam bir destek seviyesi oluşturdu.

Cardano 1 doların üzerini hedefliyor

Cardano, bir kopuş yaşayabilmek için yukarı doğru baskı topluyor gibi görünüyor.

altcoin grafik

ADA, 2 Eylül 2021 tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,16 dolara ulaştığından bu yana sert bir düşüş yaşadı. Akıllı sözleşme blockchain’i kâr almadaki önemli artış nedeniyle piyasa değerinin yaklaşık %71 düştüğünü gördü.

Ancak, kenarda kalan yatırımcılar artık indirimli altcoin biriktirmek için düşüşten yararlanıyor gibi görünüyor.

Santiment’ten elde edilen verilere göre, 10,000 ila 1 milyon ADA arasında tutan adreslerin 15 Aralık 2021’den bu yana %15,000 oranında arttığını gösteriyor. O zamandan bu yana yaklaşık 3,900 tane büyük cüzdan oluşturuldu. Bu da perakende yatırımcılar arasında ilginin arttığına işaret ediyor.

Satın alma işlemlerindeki önemli artış, Cardano’nun istikrarlı bir destek duvarı oluşturmasına yardımcı oldu. IntoTheBlock’un In/Out of the Money Around the Price (IOMAP) modeli, 340,000’den fazla adresin daha önce yaklaşık 1 dolar fiyatla 7,65 milyar adet ADA aldığını gösteriyor.

Talep bölgesi, satış baskısındaki herhangi bir ani yükselişi absorbe etme gücüne sahip olabilir. Bu da fiyatların 1,20 dolara, hatta 1,60 dolara yükselmesine bile izin verebilir.

Veriler boğaları destekliyor gibi görünse de, herhangi bir önemli hareket 1 dolarlık destek seviyesinde duruyor. Bu bariyerin altında belirleyici bir günlük kapanış, piyasada panik yaratarak yatırımcıları pozisyonlarının boyutunu küçültmeye teşvik edebilir. Bu koşullar altında, altcoin Cardano düşüş trendinin sonunu işaretlemek için 0,66 dolara teslim olabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin