Boğalar bu altcoin'de kontrolü kaybetti! Düşüş derinleşebilir!
Boğalar bu altcoin'de kontrolü kaybetti! Düşüş derinleşebilir!

Boğalar bu altcoin’de kontrolü kaybetti! Düşüş derinleşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar potansiyel yükseliş trendine inanmaya devam ederken, MATIC fiyat hareketi yeni dipler yapmaktan kaçınıyor. Polygon, iki ana düşüş olayıyla küresel bir ortamda işlem görüyor ve teknik düşüş görünümüne baskı yapıyor. Polygon (MATIC) fiyatı, boğaların Çarşamba günkü rahatlama rallisinde yükseldiği ve bugün yine yukarı yönlü hareket ettiği olaylı bir işlem haftasına sahip. Daha fazla barış görüşmesi planlandığı için başka bir hareketli hafta sonu gerçekleştirilecek gibi görünüyor. MATIC’in bazı kazançlar elde etmesi için küçük bir fırsat yaratırken aynı zamanda aşağı yönlü baskı beklenebilir.

Polygon fiyatı boğalara fırsat sunuyor

MATIC fiyat hareketi bu haftanın başlarında 1,6 doları işaretlemenin eşiğindeydi, ancak Avrupa Merkez Bankası’nın merkez bankasının ilk faiz artırımını ne zaman yapacağına dair açıklamasıyla ayılar yeniden güçlerini gösterdi. Lagarde’ın mesajı açıktı: Enflasyon ve stagflasyon başlayacak olsa da, mülteci krizi ve Avrupa’nın şu anda yaşamakta olduğu enerji fiyatları kriziyle başa çıkmak için ekonomiyi desteklemesi gerektiği için ECB şu anda harekete geçemez. Bununla birlikte, piyasalardaki iki ana düşüş faktörü çözülmediği için ayılar hâlâ üstünlüğü elinde tutuyor ve bu nedenle boğalar kısa vadeli işlemlerle yetinmek zorunda kalacaklar.

MATIC/USD daily chart

MATIC fiyat hareketi bu haftanın mükemmel bir yansımasıdır. Boğalar düşüşleri satın almaya çalışıyor, ancak her an tam bir geri dönüş olabileceğinden oldukça hızlı bir şekilde kâr kaydetmeye ihtiyaç duyuyor. Bugün 1,50 dolara doğru bir miktar yukarı potansiyel ile benzer bir model görmeyi bekliyoruz, hatta bu haftanın en yüksek seviyesi olan 1,542 dolarda kısa bir test bile olabilir. Hafta sonu geçen haftayla aynı durumla başlayacak şekilde ayarlandığından, ABD seansının sonuna doğru ayıların gelip hafta sonundan önce 1,4 doların altında bir kırılma ve 1,302 dolara olası bir düşüşle boğaları tekrar sıkıştırmasını bekliyoruz.

Bununla birlikte, boğalar daha düşük seviyelerde devreye girerse ve Ukrayna’daki mevcut risk durumuna alışılmaya başlanırsa daha fazla yatırımcı kripto para birimlerine yönelebilir. Bu gerçekleşirse, MATIC’in yukarı yönlü 1,75 dolara ulaştığını ve bu hareketle birlikte 55 günlük SMA’yı 200 günlük SMA’nın üzerine çektiğini görebiliriz.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin