featured

Boğalar bu altcoin’de devreye girmeye hazır! Piyasa duyarlılığı buna izin verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakında takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş eğilimi gösteriyor. Piyasa hissiyatı olumluya döndüğünden dolayı altcoin için destek noktası 7,2 dolar seviyesinde iken, direnç noktası ise 8 dolarda bulunuyor.

Chainlink fiyatı 7,5 dolar seviyesinin üzerinde kalabildi ve gün içinde %3,57 oranında bir artış yaşadı.  Gün sona ererken boğalar piyasaya geri döndü. Piyasa hissiyatının olumluya dönmesiyle fiyatların yükselmesi bekleniyor.

LINK, kripto para piyasasındaki genel sıralamada 25. sırada yer alırken ticaret hacmi de 400,881,768,02 dolara yükseldi. Bu da LINK fiyatının şu anda yükselişe hazır olduğunu gösteriyor. Altcoin’in fiyatı son 24 saattir 7,2 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi, piyasanın %0,27’sini kaparken piyasa değeri ise 3,5 milyar dolar.

LINK 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Boğalar sonunda devreye girdi ve LINK fiyatı şu anda yükseliş eğiliminde.

1 günlük fiyat grafiğinde piyasa hissiyatının olumluya dönmesiyle birlikte, altcoin fiyatının 7,5 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördüğünü gösteriyor.  Fiyat, yükseliş trendini sürdürürken boğalar piyasanın sorumluluğunu üstlendi.

altcoin LINK grafik

Teknik göstergelerden RSI değeri 62,84 endeksinde bulunuyor. Bu da yükseliş momentumunun varlığının bir başka kanıtı. Bir başka teknik gösterge olan MACD de yükselişe işaret ediyor. Piyasa duyarlılığının olumlu yönde kalmasıyla birlikte kripto para biriminin fiyatının önümüzdeki saatlerde yükselmesi bekleniliyor.

LINK 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik zaman dilimindeki Chainlink fiyat grafiği analizi, altcoin’in yükselen bir kanal içinde işlem gördüğüne işaret ediyor.

4 saatlik grafikte RSI, 63,40 endeksinde işlem görüyor. Bu da boğaların piyasanın kontrolünü ele geçirdiğini gösteriyor. Fiyatlar yükselişte olduğundan MACD de yükseliş bölgesinde.

Sonuç olarak

Kripto para biriminin fiyatının 7,5 dolar seviyesinin üzerinde işlem görmesiyle birlikte yükseliş eğiliminin hâkim olduğu söylenebilir. Boğalar şu anda fiyatı 8 doların üzerine çıkarmak için mücadele ediyorlar. Öte yandan ayılar ise 7,2 dolar seviyesinin altında inilmesi için mücadelede. Piyasa lideri olan Bitcoin’in hareketlerini de takip etmek, bu analizi tamamlamada yardımcı olacaktır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin