Boğalar bu 2 altcoin'de devreye girdi! Sırada ne var?
Boğalar bu 2 altcoin'de devreye girdi! Sırada ne var?

Boğalar bu 2 altcoin’de devreye girdi! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar Çarşamba günkü FOMC toplantısından önce kripto piyasasını toparladı. GRT ve IOTX de çift haneli kazançlar kaydeden altcoin’lerden oldu. Salı günü GRT, dalgalı bir fiyat hareketinin ardından Salı günü kazananlara liderlik ederek 18 Şubat tarihinden bu yana en yüksek seviyesine yükseldi.

Piyasalar güne dalgalı başlangıç yaptı, ancak gün ilerledikçe boğalar piyasayı yükseltti. GRT bu süreçte %20’nin üzerinde yükseldi. Yazım sırasında GRT fiyatı 0,374 dolarlık direnci aşmasıyla gelen 0,432 dolarlık gün içi zirvesine ulaştıktan sonra %20,6 daha yüksek işlem görüyordu.

Biggest Movers: IOTX Climbs 13%, as GRT Leads Gainers on Tuesday

Bu hareket, 14 günlük Göreceli Güç Endeksi’nin de 27 Kasım’dan bu yana ilk kez gerçekleşen 56,05 seviyesine ulaşmasının ardından oldu. Grafiğe bakıldığında, RSI 62 seviyesinde yer alıyor. Ancak aşırı alınmış olmasına rağmen, Ekim ayında gelen 73 seviyesinin altında bulunuyor. Bu yukarı yönlü momentum devam ederse, boğaların bir sonraki 0,500 dolar seviyesini hedefleyebilir.

Iotex (IOTX)

IOTX, son destek seviyesinden uzaklaşarak iki haftanın en yüksek seviyesini kaydederek Salı günü çift haneli rakamlarla yükseldi. IOTX dün ki 0,06839 doların ardından Salı günkü seansta 0,07874 doların en yüksek seviyesini kaydetti. Boğaların hakimiyetiyle altcoin %13’e kadar tırmandığını gördü ve son bir kırılma girişiminin ardından 0,06650 dolarlık destek seviyesi tutulduğu için geldi.

GRT henüz 0,08175 dolarlık direncine ulaşmamış olsa da, 14 günlük 15 Şubat’tan bu yana en yüksek seviyesine yükseldi ve bu da boğaları yeniden giriş yapmaya ikna edebilir. Bu tavan kırılırsa, fiyatların 0,1290 dolarla zirveye yükseldiği 8 Şubat’takine benzer bir boğa koşusu görebiliriz.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin