featured

Boğalar bu altcoin için savaşmaya devam ediyor! Satın alma zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, çarşamba günü yaşadığı duraklamanın ardından düşüş yaşamaya devam ediyor.  Fiyat, 0,60 dolar civarındaki hayati destek noktasının yakınında baskı altında kalmaya devam ediyor. Bununla birlikte, herhangi bir geri dönüş XRP alıcıları için hâlâ uzak bir olasılık.

XRP fiyatı, yoğun satış baskısının ortasında bugün de düşmeye devam ediyor. Fiyat, 0,60 dolar civarında bulunan kritik destek noktasının yakınında geziniyor. En azından kısa vadede fiyatta bir geri sıçrama bekleniyor.

altcoin XRP grafik

Bununla birlikte, fiyat haftalık bazda %12 oranında bir düşüş yaşadığı için aşağı yönlü risk devam ediyor.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, gün içinde %4,83 oranında bir düşüş kaydetti. Genel sıralamda sekizinci sırada bulunan XRP için 24 saatlik işlem hacmi, CoinMarketCap verilerine göre t 1,698,644,696 dolar.

XRP destek noktasına yakın işlem görüyor

Günlük grafikte fiyat 0,91 dolar civarındaki ‘çifte tepe’ oluşumunu karşılarken, bir geri çekilmeyle sonuçlandı. Bununla birlikte, ilk olarak 9 Şubat’ta ve ardından 28 Mart tarihlerinde gerçekleşen geri çekilmeler sonucunda altcoin, 0,60 dolar civarında destek noktası buldu.

Şimdi, fiyat kritik yatay desteğin yakınında konsolide oluyor. Sürekli bir satın alma momentumu, 21 Günlük EMA’yı (Üssel Hareketli Ortalama) 0,71 dolar seviyesinde yeniden yakalamak için fiyatı daha yükseğe itebilir.

Satın alma siparişindeki bir canlanma, fiyatı 0,80 dolara kadar yükseltebilir.

Haftalık grafikte, 50 Günlük EMA seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış ile sıradaki hedef 1 dolar olacaktır.

Öte yandan, haftalık bazda 0,60 dolar seviyesinde tutunamaması durumunda yükseliş görünümü geçersiz kalacaktır. Bunun sonucunda altcoin’in ilk hedefi 0,51 dolar ve daha sonra ise 0,40 dolar olacaktır.

XRP için bazı teknik göstergeler:

RSI: Göreceli güç endeksi, ortalama çizgisinin altındaki aşırı satım bölgesinin yakınında geziniyor. Şu anda, 26 endeksinde işlem görüyor.

MACD: Bir başka teknik gösterge olan MACD, orta çizginin altında tutulurken düşüş momentumunun azaldığını gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin