Boğalar bu 3 altcoin'de tükendi! Teknik analiz
Boğalar bu 3 altcoin'de tükendi! Teknik analiz

Boğalar bu 3 altcoin’de tükendi! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son satışlardan sonra, Cosmos boğalarının daha fazla düşüşü önlemek için 25,1 dolar seviyesini savunması hayati hale geliyor. Ayrıca Stellar, son üç günde çift haneli kayıplar kaydettikten sonra Bollinger bantlarının alt bandına baktı. Benzer şekilde, Chiliz EMA şeritlerinin altına düşerken, boğalar 0,185 dolar seviyesini korumaya çalıştı.

Cosmos (ATOM)

Son satış aşaması, ATOM’un 14 Şubat’ta yedi haftanın en düşük seviyesine ulaşana kadar değerinin %23,8’ini kaybetmesine neden oldu. Ayılar son üç günde %16’nın üzerinde bir satış başlattığından, son kanaldaki düşüş 30 dolarlık direnci tersine çevirdi. Sonuç olarak, ATOM, 25,5 dolarlık işareti destekten dirence çevirirken salınım aralığını kaybetti. Şimdi, 25,1 dolar işareti, boğaların daha fazla kırılmayı önlemek için savunması gereken önemli bir alan.

Yazım sırasında, ATOM 25,61 dolardan işlem görüyor. RSI orta çizginin altına indi ve ayılar kontrolü ele geçirdikten sonra aşırı satım bölgesini test etmeye başladı. Ayrıca MACD, çizgileri düşüş etkisini yeniden teyit etti.

Stellar (XLM)

22 Ocak’ta bir yılın en düşük seviyesinden toparlandıktan sonra, alt grup 20-SMA’nın üzerine çıkarak etkileyici kazançlar elde etti.

Ancak, 17 Şubat düşüşünden bu yana XLM, Bollinger Bantlarının ortalamasının altında salınım yaptı. Bu ortalama (kırmızı), ani direnci haline gelen 20-SMA’yı temsil ediyordu. 0,2464 dolar seviyesinden yapılan son satış, değerinin yaklaşık %23’ünü kaybetmeye itti. Şimdi, BB’nin alt bandı, ayılar için acil bir test noktası olacak.

Yazım sırasında altcoin 0,1979 dolardan işlem görüyor. RSI, 33 desteğini test ettikten sonra orta çizginin altında sallandı. Trend çizgisi desteğinden (beyaz) herhangi bir canlanma, fiyatla gizli bir yükseliş ayrışmasını test edecek. CMF hala sıfır çizgisinin altında olmasına rağmen, güçlü bir canlanma sergiledi.

Chiliz (CHZ)

CHZ, 24 Ocak’ta 10 ayın en düşük seviyesinden kendisini aldıktan sonra yaklaşık %56,5’lik bir yükseliş kaydetti. Sonuç olarak, fiyat hareketi 0,242 dolar seviyesini test etti. Bu arada, 4 saatlik grafiğinde ters formasyon gördü.

Oradan beklenen bir geri dönüş olduğundan, ayılar 0,1857 dolar işaretini kırdı. Ayılar için acil test noktası 0,17 dolar seviyesiydi. Kısa vadeli teknikler satış gücünü doğruladı. Yazım sırasında CHZ, 0,1851 dolardan işlem görüyor. RSI, son üç gündür orta çizginin altında sallanırken boğalar hakimiyeti kaybetti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin