featured

Boğalar güçlü, piyasa liderleri yükseliyor! BTC ve ETH bu sefer tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında fiyatlar art arda üçüncü işlem seansında da yükselirken, ETH haftayı yüksek kapatmak için 1,200 dolara kadar ilerledi. Son aylarda kripto piyasasında genel olarak bir yükseliş hissi yok. Ancak BTC, bu hissiyatı geri getirebilmek için çabalıyor.

Bitcoin

Boğalar art arda üçüncü işlem senası içinde fiyatları yükseltmeye devam ederken lider olan Bitcoin, hafta sonu yeşilde işlem görüyor.

Cuma günkü seansta 20,794 dolarlık bir düşük seviyenin ardından cumartesi günü 21,520 dolar ile gün içi en yüksek seviyesine ulaştı.

piyasa boğa BTC

Bugünkü hareket, Bitcoin’in 21,732 dolardan işlem gördüğü salı gününden bu yana fiyatların ulaştığı en yüksek nokta oldu.

Bu, bir sonraki hedef olan 22,000 dolara ulaşmak için boğalar güçlü kalmaya devam etmeli.

Grafiğe bakıldığında, öncelikle üstesinden gelmeleri gereken başka bir engel daha var. Bu da RSI değerindeki 36,45 tavanı.

Bu noktanın kırıldığını görürsek, yükseliş momentumunun da arttığını ve fiyatların hedeflerine ulaştığını görebiliriz.

Ethereum

Hafta ortasındaki bir türbülansın ardından en büyük altcoin, yükseliş hissiyatının geri dönmesiyle hafta sonu işlemlere yüksek başladı.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para biriminin fiyatı, dün 1,146 doları gördükten sonra bugün 1,238 dolara kadar yükseldi.

ETH grafik

1,190 dolarda bulunan direnç noktasının kırılmasının ardından boğalar, önemli bir baskı ile geri döndüler.

Ethereum son dokuz günün en yüksek seviyesinde işlem görüyor ve son yedi gün içinde yaklaşık olarak %10 oranında değer kazandı.

BTC’ye benzer şekilde, ETH de 14 günlük RSI üzerinde bir direnç noktasıyla karşı karşıya. Bu kırılana kadar da yukarı yönlü olan momentumda hafif bir düşüş görebiliriz.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin