featured

Boğalar, bu altcoin’in fiyatında hâkimiyeti ele geçirdi! Yükseliş nereye kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan NEO, son saatlerde 7 dolar civarında konsolide oluyor.  Fiyat, günlük işlem seansını 7,93 dolar ile açtı. O zamandan beri 7,57 dolar ile 7,93 dolar  arasında dalgalanıyor. Bu hafta, altcoin’in yaşadığı en büyük zorluk 7,93 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkmak oldu. NEO fiyatı, dün aşağı yönlü düzeltme yaptı.

NEO, bu yazının yazıldığı sırada 7,92 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saatte ise %3,93 oranında küçük bir yükseliş kaydetti. Boğalar, son birkaç gündür 7,57 dolarda bulunan kilit desteği savunuyor ve fiyatın bu seviyenin altına düşmesine izin vermiyor.

Günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafikte fiyatın, artan bir paralel kanal oluşturduğu görülüyor. Altcoin’in fiyatı, geçen hafta 7,05 dolar ile 7,95 dolar arasında dalgalandığı için ayı ve boğalar yakın bir mücadele içindeydi. NEO için Göreceli Güç Endeksi şu anda ne aşırı alındığını ne de aşırı satıldığını gösteriyor. MACD göstergesi, hızlı hareket sinyal çizgisinin üzerinden geçerken fiyatın yavaş yavaş çekiş kazandığını gösteriyor.

altcoin

Üstel hareketli ortalamalar yukarı doğru eğimlidir. Bu da en az dirençli yolun yukarı doğru olduğunu gösterir. 20 EMA seviyesi şu anda 8,09 dolarda iken 50 EMA ise 7,91 dolarda bulunuyor. 7,93 dolar seviyesinin üzerindeki kırılma olumlu bir gelişme olarak görülebilir. Ancak, altcoin’in yükseliş hareketini doğrulamak için fiyatını daha yüksek seviyelerde tutması gerekecek.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte NEO fiyatının yukarı doğru ilerlediği ve 7,92 dolardan bir çıkış yaptığı görülüyor. Boğalar, şu anda altcoin’in fiyatını 7,93 dolarda bulunan kilit direnç noktasının üzerine çıkarmaya çalışıyor. Eğer başarılı olurlarsa yakın vadede 8 dolar seviyesine doğru bir hareket beklenebilir. NEO için kilit destek noktası 7,57 dolarda bulunuyor. Dolayısıyla bu seviyenin altında bir kırılma, fiyatın 7,30 doları yeniden test etmesine ve satış baskının artmasına sebep olabilir.

4 saatlik grafikte RSI 48,24 işaretinde bulunuyor. Eğim, yavaşça aşırı alım bölgesine doğru yükseliyor. Bu da fiyatların bir kırılmadan önce mevcut seviyelerde konsolide olabileceğini gösteriyor. MACD göstergesi, hızlı hareket eden sinyal çizgisinin üzerinden geçerken NEO fiyatının ivme kazandığını görebiliriz.

Sonuç olarak

NEO fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in yukarı doğru yükseldiğini ve şu anda 7,92 dolardan işlem gördüğünü söyleyebiliriz. Saatlik ve günlük grafikler, boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin