Boğalar bu altcoin'de trendi tersine çevirdi! Güçlü bir yükseliş gelebilir
Boğalar bu altcoin'de trendi tersine çevirdi! Güçlü bir yükseliş gelebilir

Boğalar bu altcoin’de trendi tersine çevirdi! Güçlü bir yükseliş gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar (XLM), CoinMarketCap’in en büyük kripto piyasası kapakları listesinde 31. sırada yer alıyor. XLM’nin fiyatı, son 24 saatte %6,85’lik bir kesinliğin ardından şu anda 0,1853 dolarda bulunuyor. Boğalar, XLM’de görülen düşüş hakimiyetinin üstesinden gelmenin bir yolunu bulursa, altcoin’in 0,2 dolara çıktığını görebiliriz.

Stellar (XLM), CoinMarketCap’in en büyük kripto piyasası kapakları listesinde 31. sırada yer alıyor. Şu anda altcoin, CoinMarketCap listesinde 30. sırada yer alan ApeCoin (APE) altında ve listede 32. sırada yer alan Ethereum Classic (ETC) üzerinde yer alıyor.

XLM’nin fiyatı, son 24 saatte %6,85’lik bir artışın ardından şu anda 0,1853 dolarda bulunuyor. Geçen hafta altcoin, fiyatta %0,21’lik hafif bir düşüş gördü. XLM’nin son 24 saatteki en yüksek fiyatı 0,1874 dolar.

XLM fiyatı hangi yöne kırılacak?

İşlem hacmine bakıldığında, XLM’nin hacmi 24 saat sonra 279.654.994 dolar, dünden bu yana %30,39 artış yaşadı. XLM’nin piyasa değeri şu anda 4.593.928.844 dolar ve dolaşımdaki mevcut XLM arzı 24.79 milyar XLM.

XLM price approaches last point where it fell from (Source: TradingView)

XLM için günlük grafiğe bakıldığında, altcoin fiyatı son önemli düşüşünü yaşadığı seviyeye sıçradı. Bu, satın alma hacmindeki artışın son 24 ila 36 saat içinde XLM’ye geçmesinin ardından geldi.

RSI, SMA çizgisini geçti ve yazı yazılırken 46.69’da mevcut – aşırı satım ve aşırı alım bölgesi arasında yer alıyor. Altcoin fiyatında görülen hareket ve RSI14’ün mevcut değeri göz önüne alındığında, XLM’nin fiyatı daha fazla tırmanabilir.

Bununla birlikte, XLM’nin fiyatını bu noktanın ötesine taşımak istiyorlarsa, boğaların üstesinden gelmek zorunda kalacakları düşüş baskısı hâlâ var. Boğalar başarılı olursa, fiyatı yaklaşık 0,2 dolarlık bir sonraki fiyat seviyesine yakın görebiliriz.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin