Boğalar AAVE'de kontrolü ele aldı! Altcoin tekrar bu seviyeleri görebilir
Boğalar AAVE'de kontrolü ele aldı! Altcoin tekrar bu seviyeleri görebilir

Boğalar AAVE’de kontrolü ele aldı! Altcoin tekrar bu seviyeleri görebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çift dip koparmanın hizalı kurulumu ve Avalanche’da canlı olarak yayınlanan AAVE sürüm 3 likidite madenciliği, Çarşamba günü erken saatlerde AAVE fiyatını %8 artırdı. Kripto para fiyatı 200 dolarlık psikolojik seviyeyi işaretleyerek, 157 dolarlık destekten %26,3’lük bir kazanç elde etti. Bununla birlikte, ani satış baskısı, yüksek fitilli bir mum göstererek altcoin fiyatını tersine çevirdi.

Anahtar noktaları:

  • AAVE grafiği, aylık zaman çerçevesi grafiğinde bir sabah yıldızı mumunu gösterir.
  • 50 ve 100 günlük DMA bir yükseliş geçişi sunuyor.
  • AAVE’de gün içi işlem hacmi %109,1 düşüşe işaret ederek 423 milyon dolardır.

AAVE/USDT Chart

Son üç çeyrekte, azalan bir trend çizgisi, AAVE alıcılarının gerçek bir yükseliş trendini sürdürme girişimini sürekli olarak aşağı çekti. Bununla birlikte, kripto para fiyatı bu trend çizgisinden büyük bir çıkış yaparak yaklaşmakta olan bir boğa koşusunun sinyalini verdi.

Yükseliş kırılması 1 Nisan’da 261 dolara yükseldi ve kırılan direnci yeniden test etmek için hemen geri döndü. Düşen fiyat, 157 dolarda kırılan trend çizgisine ulaştı ve çift dipli bir model oluşturdu.

Ayrıca, AAVE fiyatı 180 dolarlık boyun çizgisinden yukarı yönlü bir çıkışla toparlandı. Kripto para fiyatı şu anda 188 dolardan işlem görüyor ve yeniden testten bu yana %22’lik bir büyüme gösteriyor.

Hacim aktivitesindeki %108’lik bir artış, yükseliş momentumunu işaret ederek alıcıları 200 dolarlık genel direnci kırmaya teşvik ediyor. Alıcılar başarılı olursa, altcoin 220 dolara, ardından 260 dolara yükselebilir.

Alternatif olarak, 180 dolarlık düşüş, kripto para fiyatını 157 dolarlık desteğe geri çevirebilir ve trend çizgisi kırılmasının güvenilirliğini sorgulayabilir.

Teknik gösterge

Önemli DMA’lar (20, 50, 100 ve 200) iki çelişkili kurulum sunar. 200 dolarlık direnç bölgesinin yakınında hareket eden 20 DMA eğimi, alıcıları bir direnç kırılması elde etmek için kesintiye uğratıyor. Bununla birlikte, 50 ve 200 DMA arasındaki potansiyel bir yükseliş geçişi, bu altcoin için ek alımları teşvik etti.

Uzun süredir devam eden direnç trend çizgisine yönelik başarılı bir yeniden test, MACD gösterge çizgisinin düşüş bölgesine düşmesini engelledi. Bu çizgiler, 200 dolarlık bir kırılmayı destekleyen yükseliş geçişine yaklaşıyor.

Direnç seviyeleri: 200 dolar ve 250 dolar

Destek seviyeleri: 180 dolar ve 157 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin