Boğalar 1.400 doların üzerine çıkarken Ethereum fiyatı önemli bir sıçrama yaptı
Boğalar 1.400 doların üzerine çıkarken Ethereum fiyatı önemli bir sıçrama yaptı

Boğalar 1.400 doların üzerine çıkarken Ethereum fiyatı önemli bir sıçrama yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yükselen iyimserliğin ortasında boğalar fiyatları 1.400 doların üzerinde tutarsa, Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yükselebilir.

Ethereum (ETH) fiyatı, 1.400 $ ‘lık büyük bir direnç seviyesinin üzerine çıktı ve 1.439 $’ lık seviyelere dokundu. Teknik görünümün şu anda son derece yükseliş gösteren bir tablo çizdiği göz önüne alındığında, ETH’nin yeni bir ATH’ye fırlayabileceği görülüyor.

Yazım sırasında Ethereum’un fiyatı % 8,5 arttı ve 1,430 dolardan işlem görüyor.

ETH fiyatı olumlu sinyalleri

Alıcılar için cesaret verici bir şekilde, grafiklerin önerdiği yükseliş teknik görünümü, kurumsal girişlerdeki bir artışla aynı zamana denk gelecek ve Ethereum’un değerinde beklenen artışa katalizör oalcak.

Grayscale, akredite yatırımcılar için yatırıma devam ettiğini duyurdu. Bu arada CME Group, Ethereum vadeli işlem sözleşmelerini 08 Şubat 2021’de başlatarak ETH’yi daha fazla kurumsal yatırımcıya açacak.

Zincir üzerindeki veri sağlayıcısı Santiment’e göre, ETH/USD kısa vadeli için bir başka olumlu sinyal, “Mean Dollar Invested Age” metriğidir. Bu, ETH’ye yatırılan fiat yaşına bakan bir fiyat tahmin ölçüsüdür. Platforma göre, gösterge daha fazla giriş önermek için düşmeye devam etti.

Daha da önemlisi, eski yatırımlar, potansiyel bir fiyat artışının habercisi olmak için sirküle ediliyor.

Ethereum bugün 1.411 $ ‘a yükseldi ve şu anda son 24 saatte +% 5.2. Artan ortalama gas ücretleri gibi endişeler olsa da, olumlu bir işaret, ETH fiat yatırmanın Aralık 2018’den bu yana en genç yaşta oldu. Diğer bir deyişle gösterge, yeni kripto paraya yeni dolar girişlerini ifade ediyor.

Aşağıdaki grafiğin gösterdiği gibi, ETH/USD, yatırım yapılan yaş metriğinin düşmeye başladığı Ekim 2020’den bu yana yükseliş eğiliminde.

Ethereum fiyat görünümü

Ethereum, 1.280 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıktıktan sonra, yukarı yönlü ivmesini artırdı ve 1.300 doların üzerinde sağlıklı bir destek tabanı oluşturdu. Ethereum fiyatı, günlük grafikte yükselen üçgen formasyonunun zirvesine doğru işlem görüyor.

Yatay çizgi 1.439 $ ‘lık direnç gösterdi ve ETH/USD 1.439 $’ lık en yüksek seviyelere dokunduğu için boğalar yükseldi. Hedef, yükselen paralel kanalda yükselmeye devam etmek ve orta hattaki bir ihlalin ETH/USD fiyatlarının 1.600 $ civarında görülmesi muhtemel.

Yükseliş bayrağı formasyon onayı, fiyatları arzulanan 2.000 $ seviyesine gönderebilir.

Bununla birlikte, önceki direnç çizgisinin (1.400 $) altındaki destek bölgesine geri çekilme, diğer düşüş sinyalleri ile birlikte ETH/USD’nin daha da düşük olduğunu görebilir.

Yukarı trend çizgisindeki bir kırılma, satış tarafı aktivitesi artarsa ​​düşüş eğilimi gösterebilir. Böyle bir durumda, Ethereum’un fiyatı 20 günlük EMA’ya (1.282 $) düşebilir. Bu bölge sağlam bir yastık sağlasa da, buradaki başka bir gerileme, 50 günlük EMA’ya (1.079 $) başka bir serbest düşüşün habercisi olabilir.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin