Boğa modeli oluşturan altcoin bu seviyeleri geri almaya hazırlanıyor!
Boğa modeli oluşturan altcoin bu seviyeleri geri almaya hazırlanıyor!

Boğa modeli oluşturan altcoin bu seviyeleri geri almaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, ticaret haftası başlarken çok dar bir aralıkta işlem görüyor. Altcoin fiyat ticareti bükülme noktasına yakın olduğu için, her iki tarafın da kırılması başka bir harekete neden olacak.

XRP fiyatı önemli bir kırılma bekliyor

Günlük grafikte, XRP fiyatı “Flama” formasyonu içinde işlem görüyor. Şubat ayında 0,62 dolarda en düşük seviyeleri test ettikten sonra, fiyat sınırlı kazançlarla daha yüksek işlem görmeye devam ediyor. Şu anda, altcoin fiyatı ‘bükülme noktası’ yakınında işlem görüyor. Yukarı veya aşağı bir kırılma, varlıktaki fiyat hareketini belirleyecek.

Koparma olasılığına bakıldığında, hacmin trendini analiz etmek önemlidir. Altcoin yükselirken, hacimler de yükseliyordu. Bu, eğilimin bir yükseliş kırılması lehine olduğunu gösteriyor. Şimdi, bu gerçekleşirse, XRP yukarı yönlü harekete doğru ilk adım olarak 200 günlük SMA (Basit Hareketli Ortalama) ile 0,84 doları test etmeli. 200-SMA XRP’nin üzerinde fiyat, bir sonraki hedefi 0,91 dolar ile 9 Şubat’ın en yüksek seviyelerinde yakalayacak.

Bununla birlikte, psikolojik 1 dolarlık işareti çıkarmak için boğaların güçlü bir satın alma baskısı yapması gerekiyor. Diğer taraftan, eğer fiyat seansın en düşük seviyesine gerilerse, ilk hedef 0,75 dolar ve ardından yatay destek 0,70 dolar ile daha düşük bir kırılma durumu olacak. Yazım saatinden itibaren altcoin, gün için %0,60 artışla 0,89 dolardan işlem görüyor.

Teknik Göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, ortalama çizgisinin üzerinde sıkı bir şekilde duruyor. Şu an 57 seviyesinde bulunuyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), altta yatan yükseliş hissi ile merkezi çizginin üzerinde işlem görürken yükseliş trendinin devamına işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin