BNB'de dönüm noktası: BNB/BTC paritesi zirveye ulaştı!
BNB'de dönüm noktası: BNB/BTC paritesi zirveye ulaştı!

BNB’de dönüm noktası: BNB/BTC paritesi zirveye ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance borsasının yerel tokeni olan Binance Coin (BNB), 29 Temmuz’da tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı. Tether karşısında 2021 seviyelerini aşamadı, ancak 29 Temmuz itibariyle BNB, Bitcoin paritesine karşı ATH’ye ulaştı.

Bu dönüm noktasıyla ilgili en şaşırtıcı şey, mevcut pazarda nasıl gerçekleştiği olabilir. En son zirve, 10 Mayıs 2021 tarihinde 0,01235 yüzdesiyle kaydedilmişti. Bununla birlikte, BNB/BTC paritesi yeni bir rekor kırarak 0,1259 seviyelerine ulaştı.

BNB/BTC grafiği

BNB/BTC paritesindeki yükselişe rağmen, BNB/USDT çifti ulaşılan zirveyi tamamlamak için önemli bir artış yapamadı. Yazım sırasında, Binance coin son 24 saatte %3,73 kazançla 291.12 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, son birkaç gün içinde fiyat arttı ve 298.06 dolar (29 Temmuz) ile yeni bir aylık yüksek seviyeye ulaştı.

Ek olarak, bu yazının yazıldığı sırada haftalık artışı %8,81 idi ve bu da yatırımcıların bir miktar kâr elde etmiş olması gerektiğini gösteriyor. Bununla birlikte, BNB, ATH ile bile piyasa değerinde Bitcoin, Ethereum ve USDT’yi çevirmekten uzak görünüyor.

CZ nasıl tepki verdi?

Ayı veya boğa piyasasında inşa etme konusundaki duruşuyla tanınan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), elde edilen dönüm noktasına tepki gösterdi. Nasıl hissettiğiyle ilgili tweet’lere yanıt veren CZ, çizelgeleri izlemek için çok az zamanı olduğunu kaydetti. Ayrıca çoğunlukla Bitcoin hakkında konuştuğunu yineledi.

Sıradaki hedef neresi?

Santiment’ten gelen veriler, BNB zincirinin son birkaç gün içinde sağlam kaldığını gösterdi. Fiyatının 30 günlük yeni bir seviyeye ulaşmasının yanı sıra hacmi de artış gösteriyor. 28 Temmuz ile basın zamanı arasında, BNB’nin hacmi 1.46 milyardan 2.78 milyara yükseldi.

Son olarak, yatırımcılar önemli bir düşüş veya daha fazla artış olması durumunda BNB fiyat hareketini izlemek isteyecektir. Ancak ne olursa olsun, CZ ve Binance genel olarak fiyat artışını kovalamak yerine inşa etmeye odaklanmış görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin