Hack saldırısı sonrasında BNB sahiplerini kötü günler bekliyor mu?

BNB yatırımcıları için dördüncü çeyrek kötü geçebilir! İşte nedenleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü kripto para borsası Binance’ın yerel tokeni BNB için dördüncü çeyrek iyi geçmeyebilir. Fiyatlanma olarak geri kalması BNB yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Ancak buna rağmen yakım tarafında iyi sonuçlar geldi.

Binance coin, Eylül ayının başından beri yatırımcıları hayal kırıklığına uğratmış gibi. Bununla birlikte, bir rapor, Binance yatırımcılarının yüzünü güldürebilir. Çünkü diğer bazı alanlarda iyi bir performans sergileyebildi.

BNBburn’e göre, üçüncü çeyrekte yakım işlemi ikinci çeyreği geçti ve rekor kırdı. 3. çeyrekte yakılan BNB tokenleri 2. çeyrekteki kıyasa göre az bir farkla da olsa rekor gelişim gösterdi.

BNB yatırımcılarını ne bekliyor?

Yakılan tokenlerdeki artışa rağmen, BNB’nin biraz yardıma ihtiyacı olabilir. DeFi Llama, Binance Akıllı Zincirindeki (BSC) Kilitlenen Toplam Değerin (TVL) 27 Eylül’deki değerinden daha düşük. DeFi Llama’ya göre, BNB’nin TVL’si, bir önceki güne göre %1,87’lik bir düşüş kaydetti.

Ek olarak, düşüş yaşayan sadece BNB fiyatı değil. Santiment verileri, 20 Eylül’de yaşanılan artıştan sonra 125.000’e düştüğünü vurguladı. 

BNB grafikleri yatırım için ne sinyal veriyor?

BNB yatırımcıları için önemli olan yakımlar fiyatta pek etkisini gösteremedi. Bu da fiyatın 300 dolar bandına çıkmamasına neden oldu.

Osilatцr (AO), BNB’nin momentumunun şu anda -4.3’teki değeriyle düşüşte olduğunu gösterdi. Göreceli Güç Endeksi (RSI)’nde benzer bir durum var. Tüm bunlarla beraber BNB yatırımcıları dördüncü çeyrekte daha tedbirli olması gerekebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin