Binance'ten tarihi BNB token yakımı! 165 milyon dolarlık token sildiler
Binance'ten tarihi BNB token yakımı! 165 milyon dolarlık token sildiler

BNB yakımı yaklaştıkça Binance Coin (BNB) ATH’ye yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance coin (BNB), kripto borsası 14. BNB tokeni yakmaya hazırlanırken tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın seyrediyor.

Geçtiğimiz yıl, piyasa değeri ile dünyanın en büyük kripto para borsasında etkileyici bir artış gördü. Yükselişi, bir gün içinde yaklaşık % 10 kayıp olan 40.9 $ ‘dan 45 $’ a yükseldiğinden ilginç oldu.

Kripto tüccarlarının ve yatırımcılarının genellikle BNB yakımından önce coinlere daha fazla ilgi göstermesi normal bir durum. Nedeni yakma sonrası kripto paranın fiyatında önemli bir artış olacağı beklentisinin yüksek olmasıdır. Piyasa duyarlılığı çoğu zaman talep ve arz yasasına göre hareket eder. Dolaşımdaki Binance coin (BNB) sayısı azaldığında, kesinlikle talebi ve sonraki fiyatı etkiler.

Mevcut ve muhtemel BNB sahiplerinden gelen bu beklentiyle, token fiyatı piyasada yükseldi.

Dolaşımdaki BNB coinlerinin miktarı azalacak ve bu da fiyatta bir artışa neden olabilir.

Coin yakılması, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ)  tarafından onaylandı. Borsanın üç aylık kârının % 20’si için BNB’yi satın alıp yok edeceğini söyledi.

BNB için artan talep

Kripto para endüstrisinde token yakımı çok yaygındır. Bazı şirketler, birçok nedenden ötürü, tokenlerinin bir kısmını dolaşımdaki arzdan kaldırmayı seçebilir. Ancak en önemli nedenlerden biri, piyasadaki aşırı token arzının fiyatını çok güçlü tutmasını önlemektir.

Token taleplerini artırmanın bir yolu olarak birçok token geliştiricisi tarafından token yakma işlemi gerçekleştirildi.

Binance şirket teknik raporu, BNB coin yakmanın nasıl çalışacağını açıkladı. Whitepaper’a göre şirket, kârının % 20’sini BNB’yi geri almak ve kullanıcılar tüm tokenlerin % 50’sini geri alana kadar yok etmek için kullanacağını öne sürdü. Binance, kullanıcıları blok zincirindeki tüm geri satın alma işlemleri hakkında bilgilendireceğini söylüyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


server yazılım lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin