featured

Ayılar geri döndü! BNB, kritik dirençte tutunamazsa 300 doların altına düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan BNB, önemli bir direnç noktasına ulaştıktan sonra fiyatta düşüş yaşamaya başladı.

Gözde altcoin için destek noktası 267 dolar seviyesinde iken, direnç noktası ise 332 dolar seviyesinde bulunuyor.

BNB, 332 dolarda bulunan kilit direnç noktası tarafından reddedildi. Şimdi ise fiyatı 267 dolarda bulunan kilit desteğe geri götürebilecek bir düşüş trendine girdi. BNB’nin temmuz ayının sonundan bu yana önemli bir geri çekilme olmadan güçlü bir ralli yaşadığı göz önüne alındığında, bu düzeltmenin geleceği bekleniyordu.

BNB grafik

BNB için bazı teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Satın alma hacmi bu hafta boyunca güçlü kaldı. Ancak şimdi ayılar fiyat hareketini kontrol altına aldı.

RSI: Günlük RSI 75 endeksinde puana ulaştı ve ayılar fiyat hareketini değiştirmeden önce kısa bir süre aşırı alım bölgesinde kaldı. Şu anda ise bu değer 70’in altına doğru düşüşte.

MACD: Günlük MACD yükselişini sürdürüyor. Ancak histogram daha düşük seviyeli düşüş eğilimi gösteriyor. Alıcılar fiyat hareketinin kontrolünü yeniden kazanamazlarsa, bu kısa ve orta vadede BNB için önemli bir geri dönüş noktası olabilir.

Dolayısıyla BNB fiyatı kilit direnç noktasının üzerine çıkamadığı sürece düşüş eğiliminde işlem görecektir.

Kısa vadeli fiyat tahmini

BNB’nin son birkaç haftadaki güçlü performansının ardından yükseliş momentumu azalıyor ve yakın vadede fiyat hareketini ayılar devralabilir. Eğer öyleyse altcoin, 267 dolarda bulunan kritik destek noktasına kadar düşebilir.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin