Coinbase Exec, Binance borsasını kripto fiyatlarını manipüle etmekle suçluyor…

BNB token, yaşanan kriz ile ilgili birlikte short işlemleri arttı, yatırımcı temkinli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en önemli ve kilit borsalarından biri olan Binance ile ilgili söylentiler çoğaldı. Dünden bu yana yaşanılan süreç ile birlikte borsanın yerel tokeni üzerinde işlemler bir anda ön plana çıktı.

BNB token, Binance’e yönelik devam eden olumsuzluk fırtınasının ortasında darbe aldı. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’e karşı devam eden bir olumsuzluk fırtınası var. Dün bir Reuters raporu, bazı ABD savcılarının sözde borsa ve CEO’su aleyhine dava açmak istediğini söyleyen kaynaklardan alıntı yaptı. 

Kaynaklar, aynı soruşturmadaki diğer savcıların daha fazla delile ihtiyaç olduğunu düşündüklerini de söylediler. Her durumda, 2018’de başlayan bir dava ile ilgili süreç sürüyor.

BNB token günü zor geçiriyor

Şu anda son 24 saatte %5’in üzerinde düşüş yaşayan Binance Coin’in fiyatı olumsuz etkilendi. Haberlerin ardı arkası kesilmezken balinalar yüklü miktarda BNB tokeni alarak manipüle etmeye çalıştı. Bitcoin, 17.000 doların üzerinde dolaşırken altcoin piyasası yine ezilmeye mahkum kaldı.

Özellikle de BNB tokeni ile short işlemleri son 4 saatlik ve 1 saatlik alanda dikkat çekiyor. BNB token de son 24 saat hacim ise artışta kaldı. Yüzde 200 artan kripto para biriminde hacim 1,5 milyar doların üzerinde seyrediyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin