featured

BNB talep bölgesinden bir sıçrama gördü! Bir sonraki hedef 460 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grafiklerde BNB, talep bölgesinde 390 dolar seviyesini aştığı için son birkaç haftadır yükseliş görünümüne sahip. Önümüzdeki birkaç gün içinde BNB’nin, 435 dolar ve 445 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarını aşarak 460 dolara kadar yükselmesi beklenebilir.  Daha uzun zaman dilimlerinde ise BNB 505 dolar seviyesine doğru ilerliyor gibi görünüyor.

BNB 1 saatlik fiyat grafiği analizi

Son iki haftadaki Hacim Profili Görünür Aralığı, Kontrol Noktasının 445 dolar seviyesinde olduğunu gösterdi. Ayrıca, Değer Alanı En Düşük ve En Yükseklerin sırasıyla 415 dolar ve 460 dolar seviyesini olduğunu gösterdi.

BNB grafik

Bu gözlemlerin yanı sıra, mart ayının son haftasından bu yana fiyatın yükselen bir kanalda işlem gördüğü saatlik grafikte görülebilir. Geçtiğimiz birkaç saat içinde, bu kanalın alt sınırı Değer Alanı Düşükleri ile birleşti. Bunun sonucunda da Binance Coin’in fiyatı 430 dolara sıçradı.

POC’nin bir miktar direnç sunması beklenirken, bu hareket muhtemelen orta menzile ve 460 dolardaki yüksek seviyelere doğru devam edecek.

BNB için bazı teknik göstergeler

Teknik göstergelerden RSI, önceki günün tamamında nötr 50 endeksinden düşüş yaşıyordu. İyileşme hareketleri gerçekleşmeden önce 21,5’e kadar düştü. Ancak son birkaç saat içinde tekrar nötr 50 çizgisini geçmeyi başardı. Momentumun yükseliş tarafına doğru kaydığını göstermek için 53,4 endeksinde kaldı.

Bu, yükseliş momentumunun güçlü olduğu ve fiyatların 435 dolar ve 445 doları aşabileceği anlamına geliyor. Ayrıca, OBV değerlerinin düşmesine rağmen, kısa vadeli önem düzeyinde kalmayı başardı. OBV ve fiyat hareketi, 415 dolarlık alanın bu düşüş hareketinde iyi korunduğunu gösterdi.

Sonuç olarak

Önümüzdeki birkaç gün içinde Binance Coin’in 460 dolara doğru bir hareket görmesi muhtemel. Oraya giderken, 445 dolar seviyesi sert bir direnç noktası oluşturabilir. 415 doların altında bir hareket, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Altcoin fiyatı, düşüş hareketlerinin başlaması ile birlikte sırasıyla 405 dolar ve 390 dolar seviyelerine gerileyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin