featured

BNB, piyasadaki olumsuz havaya rağmen bugün yükselişte! Momentumu devam ettirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının çoğunluğu yeni haftaya düşüş ile başladı. Ancak gözde altcoin’lerden bir tanesi olan BNB, son 24 saatte %1,03 oranında yükseliş kaydederek ilk 10 kripto para birimi arasında en çok değer kazananlardan bir tanesi oldu.

Neler oluyor?

BNB grafik

Saatlik grafikte, Binance Coin’in (BNB) fiyatı 245,7 dolarda bulunan yerel destek noktasından sıçradı. Direnç ise 252,1 dolar seviyesinde sabitlendi. Şu anda fiyat kanalın ortasında yer alıyor. Bu da gün sonuna kadar herhangi bir keskin hareket görme ihtimalinin düşük olduğu anlamına geliyor.

Daha büyük grafikte, BNB fiyatı dünkü mum içinde işlem görüyor ve bir sonraki hamle için enerji biriktiriyor. Yanal hareket, günlük zaman diliminde azalan hacimle de teyit edilir. Şu anda, yatırımcılar en yakın direnç olan 254,6 dolar seviyesine çok dikkat etmelidir. Çünkü bu kırılma kısa süre içinde 265 dolar ile 270 dolar arasında bulunan bölgenin test edilmesine yol açabilir.

Gözde altcoin’in fiyatı, günlük grafikte Bitcoin’e (BTC) benzer şekilde işlem görüyor. Çünkü boğalar, kritik seviyelerin test edilmesinin ardından yükselişi devam ettiremedi. Ancak beklenen kırılma gerçekleşirse, yukarı yönlü hareket direnç noktasına kadar devam edebilir. BNB, bu yazının yazıldığı sırada ise 247,61 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin